Αν με ρωτάς, τα ζυμαρικά είναι ξεκάθαρα μία από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις του ανθρώπου. Τουλάχιστον σε γαστρονομικό επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, που όλοι τα λατρεύουμε. Ο καθένας, βέβαια, με τον τρόπο του, με συγκεκριμένες αγαπημένες συνταγές και είδη. Μην μού πεις ότι δεν έχεις καταλάβει, άλλωστε, πόσα μπορεί να μάς πει το αγαπημένο σου είδος ζυμαρικού για εσένα. 

Σπαγγέτι: Καλόκαρδος

Γενικά έχεις μία τάση να πηγαίνεις προς τα κλασικά. Επιπλέον, έχεις πολύ μεγάλη ενσυναίσθηση και αυτός είναι ο λόγος, που είσαι πάντα ευγενικός και βοηθάς τους δικούς σου ανθρώπους. Αυτό σε κάνει και ιδιαίτερα ανοιχτόμυαλο και ευαίσθητο, αλλά και τον καλύτερο ακροατή, που δεν ακούει απλά, για να απαντήσει, αλλά και για να καταλάβει πραγματικά.

Πένες: Χαλαρός

Οι πιθανότητες λένε ότι ποτέ κανείς δεν σε έχει δει αγχωμένο. Εξάλλου, καταφέρνεις να μένεις ψύχραιμος και χαλαρός ακόμα και τις πιο χαώδης μέρες. Είσαι αποφασισμένος να μην αφήσεις ποτέ τίποτα να μπει ανάμεσα σε εσένα και σε όλα όσα πραγματικά σε ενδιαφέρουν, τόσο ανθρώπους όσο και στόχους. 

Ριγκατόνι: Αποφασιστικός

Όποιος σε ξέρει, νιώθει ότι δεν υπάρχει στόχος, που δεν έχεις πετύχει. Λογικό, αφού η στάση σου στη ζωή είναι να μένεις συγκεντρωμένος σε αυτό, που θες, και να μην σταματάς αν δεν το φτάσεις. Πραγματικά, οι στόχοι σου, αλλά και το τι μπορείς να καταφέρεις δεν έχουν κανένα όριο. 

Φαρφάλες: Ενεργητικός

Δεν κάθεσαι ποτέ. Το να μην κάνεις τίποτα σε κάνει τουλάχιστον να βαριέσαι. Είσαι τρομερά δραστήριος, σωματικά και πνευματικά, και έχεις μία τρομερά ευχάριστη προσωπικότητα. Για εσένα, στόχος ζωής είναι να βγεις έξω στον κόσμο και να αποκτήσεις όσες το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες γίνεται, για να γεμίσεις τη ζωή σου. 

Φουσίλι: Δημιουργικός

Το μυαλό σου γεννά συνεχώς νέες ιδέες. Είσαι τρομερά χαρισματικός και δεν σταματάς να σκέφτεσαι καινοτομίες, με αρκετές καλλιτεχνικές πινελιές. Επιπλέον, έχεις μία τεράστια φαντασία, ενώ το μυαλό σου στροφάρει αρκετά, ώστε να βρίσκεις τη λύση σε κάθε πρόβλημα, που προκύπτει. 

Κοράλλι: Γενναιόδωρος

Όλοι έχουν να λένε για τη γενναιοδωρία σου. Φροντίζεις πάντα να δίνεις απλόχερα όλη σου την ευγένεια. Προτεραιότητα για εσένα δεν είναι σχεδόν ποτέ ο εαυτός σου. Προτεραιότητα είναι εκείνοι, που αγαπάς, και το τι περισσότερο μπορείς να κάνεις γι’ αυτούς, ώστε να τους βοηθησεις με τον όποιον τρόπο. 

Πλεξούδα: Ατρόμητος

Πραγματικά, μοιάζεις να μην έχεις κανέναν φόβο μέσα σου για όποιον τομέα κι αν μιλάμε. Έχεις πολύ κουράγιο, θάρρος και (με την καλή έννοια) θράσος σταθερά στη ζωη σου. Αυτό σού δίνει το μεγάλο πλεονέκτημα να ζεις τη ζωή στο 100%, μιας και δεν υπάρχει κάποιος φόβος να σε κρατάει πίσω. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!