Το έχουμε ξαναπεί. Νέα food trends ξεπετάγονται στο TikTok σχεδόν καθημερινά. Ένα από τα τελευταία ξεκίνησε από τη Lizzo. Όχι γιατί αυτή το δημιούργησε, αλλά γιατί το έδειξε στον λογαριασμό της και όλοι ξαφνικά τρελάθηκαν με αυτό. Η ονομασία του; Nature’s cereal -τα δημητριακά της φύσης-.  

Η τάση αποτελεί ουσιαστικά δημιούργημα του λογαριασμού @natures_food και έρχεται να εξυπηρετήσει κάθε χορτοφάγο ή -ακόμα περισσότερο- ωμοφάγο. Τα δημητριακά της φύσης φτιάχνονται πολύ εύκολα. Ρίχνεις απλά στο μπολ σου τρία διαφορετικά είδη μούρων, ρόδι και νερό καρύδας. Η Lizzo πρόσθεσε ακόμα ένα υλικό, τον πάγο, για να τα κρατάει κρύα. Σε κάθε βίντεο, που την βλέπουμε να τα δοκιμάζει, φαίνεται να τα ευχαριστιέται τρελά και να τα αντιμετωπίζει ως μία τεράστια γαστρονομική ανακάλυψη. 

@lizzo

🫐🍓🥥 it’s actually really good y’all @natures_food

♬ Romantic Piano – Piano

Γρήγορα το food trend μετατράπηκε σε challenge. Πολλοί άρχισαν να φτιάχνουν τα “δημητριακά” και να βιντεοσκοπούν τις αντιδράσεις τους όταν τα δοκιμάζουν, για να τις αναδημοσιεύσει η Lizzo. Αν πρέπει να διαλέξουμε τα δύο αγαπημένα μας, τότε αυτά είναι τα δύο άκρα. Ένα άκρως χαριτωμένο παιδάκι, που τα φτιάχνει μόνο του, και ένας χρήστης που αποφάσισε να αντικαταστήσει το νερό καρύδας με τεκίλα.  

@lizzo

#duet with @jeremyscheck I want some vegan pasta please

♬ original sound – Jeremy Scheck

Δεν θα πούμε ψέματα. Πολλοί έχουν κοροϊδέψει το food trend (δεν τους αδικούμε). Θεωρούν τα “δημητριακά” απλά φρούτα και μούρα που τα μουλιάζουμε σε νερό. Η πιο εύστοχη, μάλιστα, παρατήρηση ίσως είναι ότι απλά είναι smoothie που ξέχασες να το χτυπήσεις στο μπλέντερ. Σε κάθε περίπτωση, οι φαν του είναι αρκετοί και υπόσχονται ότι θα λατρέψουμε την φρεσκάδα του.  

@lizzo

#duet with @greyandmama thenk u mama 🥺

♬ Wouldn’t It Be Nice – Kate McGill

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!