Καλωσορίσατε στο κόσμο των onion rings λογαριασμών του ίνσταγκραμ διότι ναι, υπάρχει τέτοιο πράγμα. Εδώ το λάδι καίει, η κρούστα είναι τραγανή και η Lorde είναι η βασίλισσα του τηγανιού.

 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, γιατί μάλλον έχετε απορίες (λογικό).
Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που η τραγουδίστρια Lorde έκανε ένα διάλειμμα από τις δημοσιεύσεις στο προφίλ της  @onionringsworldwide, όπου βαθμολογούσε το αγαπημένο τηγανιτό σνακ από διαφορετικά εστιατόρια σε όλον τον κόσμο. Και αυτό γιατί όπως λέει η ίδια, σταμάτησε εξολοκλήρου να παραγγέλνει onion rings όταν αποκαλύφθηκε πως εκείνη βρισκόταν πίσω από τον δημοφιλή λογαριασμό, καθώς οι σερβιτόροι και οι ντελιβερίδες της πετούσαν σπόντες και της έκλειναν το μάτι μετά από κάθε παραγγελία. Η όλη διαδικασία ξεκίνησε να είναι ενοχλητική.
Όμως λίγο η καραντίνα, λίγο το γεγονός ότι τα onion rings μπορούν να αποτελέσουν το πιο νόστιμο μέχρι και το πιο απαίσιο φαγητό στον κόσμο, η Lorde αισθάνθηκε πως ήρθε η ώρα να προσφέρει για ακόμα μία φορά τα φώτα της.

 

Έτσι, πριν λίγες μέρες έκανε το πρώτο της post από το 2017, με την λεζάντα “Don’t call it a cumb back” και μία εικόνα onion rings, τα οποία χρυσίζουν όσο πρέπει για να σου ανοίξουν την όρεξη. Από τότε είναι εξαιρετικά δραστήρια, ανεβάζοντας συνεχώς νέα reviews, με χιούμορ και ειλικρίνεια.

Να ευχηθούμε σύντομα και ένα μουσικό come back; Ή να το ρίξουμε στο φαγητό καλύτερα;