Όλοι το έχουμε πάθει. Τα ντουλάπια και το ψυγείο μας έχουν ένα δύο πράγματα ή έχουν υλικά που μαζί δεν μάς βοηθούν να φτιάξουμε κάτι. Και κάπως έτσι φτάνουμε στην απόγνωση ότι δεν έχουμε τίποτα να φάμε και μετά πιθανώς στο delivery. Τι γίνεται, όμως, αν υπάρχει κάποια συνταγή που απαιτεί αποκλειστικά τα υλικά που έχεις και εσύ απλά δεν την γνωρίζεις;  

Την λύση μάς δίνει το SuperCook. Η -εντελώς δωρεάν- ιστοσελίδα έχει ουσιαστικά στη βάση δεδομένων της όλες τις συνταγές των μεγάλων ιστοσελίδων μαγειρικής. Δεν είναι, βέβαια, η μόνη. Η διαφορά της; Επιλέγεις ακριβώς τα υλικά που έχεις στο σπίτι σου και σου εμφανίζει συνταγές που δεν χρειάζονται τίποτα περισσότερο από αυτά. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε εκατοντάδες υλικά της οποιασδήποτε κατηγορίας από γαλακτοκομικά, θαλασσινά, λαχανικά και κρέας, μέχρι αλκοόλ, αναψυκτικά, σνακ και ξηρούς καρπούς -και όχι μόνο-.  

Το ακόμα καλύτερο; Μπορείς να κάνεις τα αποτελέσματα ακόμα πιο εξειδικευμένα, επιλέγοντας ανάμεσα σε διατροφικές ιδιαιτερότητες, τύπους γεύματος, κουζίνες και βασικά υλικά. Και για να μην νιώσεις περιορισμένος, δεν χρειάζεται να επιλέξεις όλα τα υλικά που έχεις σπίτι σου. Μπορείς απλά να διαλέξεις αυτά που έχεις όρεξη να μαγειρέψεις ή αυτά που σε λίγο λήγουν και πρέπει να καταναλωθούν άμεσα. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!