Όσο κι αν λέμε ότι συνηθίσαμε τα άνετα και χαλαρά ρούχα, ξέρουμε πολύ καλά ότι κάποια κομμάτια δεν θα φύγουν ποτέ από τη ζωή και τις ντουλάπες μας. Ένα από αυτά είναι και το τζιν παντελόνι. Φυσικά, ανάλογα με την εποχή και τις τάσεις, κατευθυνόμαστε σε διαφορετικές εκδοχές του. Διαφορετικές γραμμές, μήκη, χρώματα και εφαρμογές. Για το 2021 τρεις φαίνεται να είναι οι βασικές επιλογές που βλέπουμε στις τάσεις. Μην ανησυχείς, ανάμεσά τους δεν είναι ούτε το χαμηλοκάβαλο, ούτε το skinny τζιν

Ίσια γραμμή

Τα 90s έχουν επιστρέψει και για την ώρα δεν φαίνεται να σκοπεύουν να φύγουν σύντομα. Αν δεν το θυμάσαι -ή αν ήσουν ακόμα και αγέννητος- εκείνη τη δεκαετία βλέπαμε παντού τζιν παντελόνια σε ίσια γραμμή. Έφτασε, λοιπόν, η ώρα να τα δούμε ξανά. 

Blue jean

Κλασικά και αγαπημένα. Υποθέτουμε ότι ήδη υπάρχει τουλάχιστον ένα τζιν παντελόνι σε μπλε απόχρωση στην ντουλάπα σου. Προσοχή, δεν μιλάμε για έντονα μπλε χρώματα. Μιλάμε για το κλασικό, καπώς θαμπό μπλε χρώμα του τζιν. Μην κατευθυνθείς τόσο στις πιο σκούρες εκδοχές του, αλλά στις ανοιχτές και τις μεσαίες. 

Χαλαρή εφαρμογή

Φέτος, έχεις κάθε δικαιολογία να μείνεις μακριά από τα skinny τζιν παντελόνια, που σου κόβουν την ανάσα και σου περιορίζουν τις κινήσεις. Επίλεξε παντελόνια σε χαλαρές γραμμές, είτε αυτό σημαίνει γραμμή άλφα, είτε καμπάνα, είτε mom ή boyfriends jeans.