Όσο πλησιάζουμε τον χειμώνα, τόσο πλησιάζουμε και τις μέρες που θα βάλουμε ξανά τα αγαπημένα μας κομμάτια της εποχής. Οι μπότες και τα μποτάκια είναι από τα βασικά. Ποια θα βγάλουμε φέτος από τις παπουτσοθήκες μας και ποια θα αναζητήσουμε στα ράφια των μαγαζιών; Οι πασαρέλες και οι συλλογές των οίκων και εταιρειών μόδας μάς δίνουν την απάντηση. Οι τάσεις για αυτή τη σεζόν έχουν ήδη καθοριστεί και εμείς ανυπομονούμε να αρχίσουν τα κρύα, για να τις δοκιμάσουμε.  

Χοντροκομμένες γαλότσες 
Ναι, όλες οι γαλότσες χοντροκομμένες είναι. Οι φετινές, όμως, θα είναι ακόμα περισσότερο. Ίσως σου φαίνονται άκομψες, αλλά κάθε εποχή έχουμε και μία τάση λίγο πιο “δύσπεπτη”. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν μπορούμε να αρνηθούμε την πρακτικότητά της.  

Μπότες μέχρι τον μηρό 
Και ένα με το δέρμα μας. Μπορείς να τις φορέσεις με ό,τι σύνολο θέλεις, αρκεί να έχεις τη θέληση να καταφέρεις να βάλεις μέσα ολόκληρο το πόδι σου. Όλα τα υλικά παίζουν, αλλά αν θες κάτι πιο σέξι, κατευθύνσου προς τις απομιμήσεις δέρματος. 

Με αλυσίδα 
Φέτος βλέπουμε τις αλυσίδες παντού ήδη από το καλοκαίρι. Για τον χειμώνα, θα ντύσουν όλα τα παπούτσια και φυσικά τις μπότες. Δεν μάς ενδιαφέρει το χρώμα τους ή το σημείο τοποθέτησής τους. Τις προτιμάμε, όμως, χοντροκομμένες. 

Τρακτερωτή σόλα   
Τα τελευταία χρόνια την βλέπουμε να επανέρχεται συνεχώς. Είναι άνετη και σίγουρα πρακτική. Ωστόσο, φέτος δεν την συναντάμε μόνο ως τέτοια. Στην κορύφωσή της, η τρακτερωτή σόλα δεν ενώνεται μόνο με αρβυλάκια, αλλά και με μπότες και μποτάκια με ψηλό και λεπτό τακούνι.  

Αρβύλες 
Πλέον έχουμε δεχτεί ότι δεν θα τους “ξεφύγουμε” ποτέ. Ίσως μπορούμε και να τις χαρακτηρίσουμε κλασικά κομμάτια. Η βάση τους κάθε χρονιά δεν αλλάζει σχεδόν καθόλου. Αλλάζουν μόνο τα χρώματα και τα υλικά τόσο της ίδιας της αρβύλας, όσο και των κορδονιών της.