Τα sneakers είναι από τα αγαπημένα μας παπούτσια. Κυρίως γιατί ανταποκρίνονται σχεδόν σε όλα τα dress codes. Από το γυμναστήριο -προφανώς-, τα ψώνια και το απλό περπάτημα, μέχρι τη δουλειά, το πρώτο ραντεβού, ακόμα και μία πιο καλή περίσταση. Αρκεί να ξέρουμε ποιο sneaker να επιλέξουμε και πώς να το συνδυάσουμε. Και, φυσικά, να γνωρίζουμε τις τελευταίες τάσεις σε αυτά. 

Ουδέτερα χρώματα 

Τα ουδέτερα χρώματα γενικώς θα πρωταγωνιστήσουν το 2021, μιας και φαίνεται να χαρίζουν την ηρεμία που τόσο αναζητάμε πλέον. Παράλληλα, στα sneakers βοηθάνε όσους δεν είναι σίγουροι πώς μπορούν να τα εντάξουν σε πιο εξω-γυμναστικές περιστάσεις, μιας και ταιριάζουν σχεδόν με όλα. 

Retro 

Έχεις καταλάβει ότι χρόνο με τον χρόνο γυρνάμε όλο και περισσότερο σε περασμένες δεκαετίες. Για το 2021, ειδικά όσον αφορά τα sneakers, επιστρέφουμε στα 70s. Είτε αυτό σημαίνει στα σχέδια της εποχής, είτε στους χρωματικούς συνδυασμούς, είτε στο υλικό.  

Sneaker μποτάκι 

Μαζί με τα 70s, επιστρέφουμε και σε πιο κοντινές δεκαετίες, κυρίως γιατί μάς έχει πιάσει μία νοσταλγία. Θυμάσαι τα sneakers μποτάκια που πιθανώς φόραγες συνεχώς κάποια στιγμή στην εφηβική σου ηλικία; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να τα βάλεις ξανά. Τόσο σε κάποια σύγχρονη εκδοχή τους, όσο και σε κάποια παλιά και αγαπημένη κλασική.  

Τα κλασικά 

Τι σημαίνει αυτό; Σκέψου το σήμα κατατεθέν παπούτσι κάποιων αθλητικών brands. Ίσως είναι το πρώτο που έβγαλαν ποτέ ή εκείνο που πρώτη φορά εκτόξευσε τις πωλήσεις τους. Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για το παπούτσι που πιθανώς είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν ακούς το όνομα του brand ή γενικά τη λέξη “sneaker”.  

Χοντροκομμένες πλατφόρμες 

Το 2020 ήταν τάση τα sneakers με χοντρές σόλες-πλατφόρμες, που έδιναν σχεδόν τόσο ύψος, όσο θα μάς έδινε ένα αρκετά ψηλό τακούνι. Η τάση συνεχίζεται στο 2021, αλλά σε πιο ήπιους και φορέσιμους τόνους. Αυτό σημαίνει ναι μεν χοντρές σόλες-πλατφόρμες, αλλά σε πιο ευκολοπερπάτητα ύψη.   

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!