Το 2021 είναι μία εντελώς νέα χρονιά, που αν και δεν ξέρουμε σίγουρα πώς θα πάει, δεν μπορούμε παρά να ελπίζουμε ότι θα είναι καλύτερη από το 2020. Αυτή την αισιοδοξία μας, λοιπόν, σκοπεύουμε να τη βάλουμε στα πάντα. Ακόμα και στα ρούχα που φοράμε. Τι σημαίνει αυτό; Ότι εγκαταλείπουμε τα σκούρα και καταθλιπτικά χρώματα, που πρωταγωνιστούσαν τους προηγούμενους μήνες. Στη θέση τους φοράμε τις τάσεις στα χρώματα για το 2021, τάσεις πολύ πιο φωτεινές, ανοιχτές και χαρούμενες.  

Ανοιχτό πράσινο 

Το πράσινο έχει παίξει πολύ. Το προηγούμενο διάστημα το λαδί και το γκριζοπράσινο ήταν παντού. Τώρα, έρχεται να τα αντικαταστήσει το πολύ ανοιχτό πράσινο, ο πιο φωτεινός χρωματικός “ξάδερφός” τους.  

Παστέλ κίτρινο 

Ανυπομονούμε για τις πιο φωτεινές και ηλιόλουστες μέρες. Και μέχρι να έρθουν -αλλά και όταν έρθουν-, σκοπεύουμε να τις φοράμε. Τα κίτρινα παστέλ ρούχα είναι ο καλύτερος τρόπος να τα καταφέρουμε. 

Λεβάντα 

Είναι από τα πιο λουλουδάτα χρώματα και με το που το βλέπεις έρχεται στο μυαλό σου η άνοιξη. Με άλλα λόγια, είναι η ιδανική απόχρωση για να γεμίσει τα outfits σου με ευδιαθεσία.  

Ενδιάμεσο καφέ 

Είναι το καφέ που δεν είναι ούτε πολύ ανοιχτό, όπως το cream, ούτε πολύ σκούρο. Κολακεύει όλες τις επιδερμίδες και είναι ιδανικό για εσένα που ναι μεν τα παστέλ σου φαίνονται υπερβολικά girly, αλλά θες κάτι κοντά σε αυτά. 

Κυανό 

Η πιο ονειρεμένη απόχρωση του μπλε. Μάς θυμίζει καθαρούς γαλανούς ουρανούς, αλλά και ήρεμες εξωτικές θάλασσες. Είναι ό,τι χρειαζόμαστε, λοιπόν, για να ονειρευτούμε ένα τέλειο 2021.