Ναι, ούτε εμείς το έχουμε πιστέψει 100%, αλλά το καλοκαίρι πλέον είναι μία ανάσα μακριά. Όσο για τα καλοκαιρινά ρούχα; Αυτά είναι μισή ανάσα μακριά, μιας και στην Ελλάδα τα φοράμε το αργότερο από τον Μάιο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να οργανώσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Είτε κάνοντας νέες αγορές, είτε βρίσκοντας ποια κομμάτια της ντουλάπας μας συμβαδίζουν με τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού. Και για να μην μπαίνεις στον κόπο να ψάχνεις τις λεπτομέρειες κάθε ρούχου, σου προτείνουμε να επιλέξεις βάσει των χρωματικών τάσεων αυτής της σεζόν.

Φούξια

Γενικά να ξέρεις ότι αυτό δεν είναι μόνο το χρώμα του καλοκαιριού, αλλά όλου του 2021. Αν πρέπει να μαντέψουμε το λόγο, μάλλον είναι ότι μετά από αυτόν τον χειμώνα χρειαζόμαστε όλοι λίγο περισσότερη διασκέδαση και δεν υπάρχει πιο fun χρώμα από αυτό.

Οποιοδήποτε πράσινο

Το πράσινο ξεκίνησε να εμφανίζεται παντού από την άνοιξη και θα το δούμε ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι. Δεν έχει σημασία η απόχρωσή του, όλες είναι τάση. Μπορείς να το βάλεις όπως θες, αλλά οι πιο απόλυτες εκδοχές τους μπορούμε να πούμε ότι είναι σε φούστες, παντελόνια, αξεσουάρ και πανωφόρια. Να ξέρεις, θα παίξει πολύ και στα νύχια.

Πορτοκαλί

Εντάξει, το πορτοκαλί για το καλοκαίρι είναι ό,τι το φλοράλ για την άνοιξη. Το βλέπουμε σχεδόν κάθε χρόνο. Θα σε συμβουλεύαμε να αποφύγεις και τις πολύ διακριτικές εκδοχές του, αλλά και τις neon ή γυαλιστερές. Ιδανικά επίλεξε έντονα πορτοκαλί κομμάτια, αλλά με μία ματ αίσθηση.

Θαμπό κίτρινο

Το κίτρινο είναι περίεργο χρώμα και σίγουρα δεν ταιριάζει σε όλους. Η πιο θαμπή εκδοχή του, ωστόσο, εκτός από τάση, είναι και η πιο πασπαρτού. Όχι μόνο κολακεύει τους περισσότερους από εμάς, αλλά αποτελεί και έναν από τους καλύτερους συνδυασμούς για τα πιο έντονα χρώματα. Αν φοβάσαι ότι θα “σκοτώσει” την επιδερμίδα σου, μπορείς να το βάλεις σε κάποιο αξεσουάρ ή στα παπούτσια σου.

Κόκκινο

Δεν θες κανένα ακραίο κόκκινο, ούτε κάποιο συνδυαστικό κοκκινωπό χρώμα. Με άλλα λόγια, όχι μπορντό ή κερασί ή κοραλί ή κάτι ανάλογο. Θες το απόλυτο 100% αδιαμφισβήτητο κόκκινο. Σε ποιο κομμάτι; Σε όλα. Και να έχεις στο μυαλό σου ότι θα το δούμε να παίζει και μετά το καλοκαίρι.