Αν σε ενδιαφέρει η μόδα, τότε λογικά ξέρεις ότι υπάρχουν πλέον αμέτρητα βίντεο σχετικά με αυτήν στο YouTube. Τόσο από ειδικούς, όσο και από λάτρεις της. Που αφορούν από σχολιασμό fashion shows και outfits μέχρι στιλιστικές προτάσεις και backstages από τη “δόμηση” εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί. Ξέρεις, όμως, τι λείπει από την πλειοψηφία αυτών των βίντεο; Η αλήθεια του χώρου της μόδας, ένα παραθυράκι που θα μάς δείξει πώς λειτουργούν όντως τα πράγματα.  

Αυτό το κενό στη μόδα του YouTube έρχεται να καλύψει η Kate Young. Ίσως δεν ξέρεις ποια είναι, αλλά σίγουρα γνωρίζεις κάποια από τα πιο εντυπωσιακά looks που έχει δημιουργήσει ως στιλίστρια της Selena Gomez, της Margot Robbie, της Dakota Johnson, της Michelle Williams, της Rachel Weisz, της Sienna Miller, της Nina Dobrev και της Sophie Turner. Με το νέο της κανάλι, δεσμεύεται να μάς δείξει όλα τα στάδια δημιουργίας τους, χωρίς να μάς αφήσει απορίες.  

Για να καταλάβεις πόσο σφαιρικά είναι τα βίντεό της, αρκεί να δεις το πρώτο της βίντεο. Σε αυτό αναλύει πώς φτάσαμε στις εικόνες του νέου album -πρώτο ισπανόφωνο- της Selena GomezRevelación. Μοιράζεται μαζί μας τα πάντα. Κυριολεκτικά. Εξηγεί ακριβώς πώς η ίδια επιλέγει το στιλ. Ότι μπορεί να το κάνει εντελώς μόνη της ή η καλλιτέχνης να της στείλει κάποια φωτογραφία για το τι περίπου θέλει ή και ένα κείμενο. Από εκεί και πέρα, η διαδικασία περιλαμβάνει πολλά σχέδια και συνεργασία με πολλούς ανθρώπους.  

Μάλιστα, στα βίντεό της έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να ακούσουμε όλους όσους εργάστηκαν για κάθε look. Συγκεκριμένα, για το album της Gomez μίλησε η καλλιτέχνης λουλουδιών που έφτιαξε τα εντυπωσιακά λουλουδάτα headpieces, ο Giambattsita Valli ανέλυσε κάθε ρούχο που έδωσε, το Harris Reed μίλησε για το καπέλο-υπερπαραγωγή που δημιούργησε και η ίδια η τραγουδίστρια σχολίασε πώς ήταν να φοράει κάθε κομμάτι ξεχωριστά.