Από το περασμένο φθινόπωρο οι παραλλαγές του ατημέλητου κότσου έχουν κυριαρχήσει στις τάσεις των μαλλιών. Ένα πολύ δυνατό trend το οποίο περάσε και στις τάσεις της φετινής άνοιξης, με αποτέλεσμα να το βλέπουμε ακόμα παντού. Ο βασικός κότσος-τάση, είναι το λεγόμενο ’90ς updo, δηλαδή το χαρακτηριστικό χτένισμα με το κλάμερ και τα φραντζάκια μπροστά. Αφού λοιπόν ήδη έχουμε δει κάθε εκδοχή του, τώρα έχει έρθει στο προσκήνιο το Pammy Updo, το συγκεκριμένο χτένισμα είναι ο χαρακτηριστικός ατημέλητος κότσος της Pamela Anderson στα ’90ς, που έκανε σχεδόν στην κορυφή του κεφαλιού αφήνοντας δυο σγουρά φραντζάκια μπροστά.

Το Pammy Updo λοιπόν έχει γίνει το νέο καυτό hair trend χάρη στο TikTok, από όπου ξεκίνησε. Γιατί τώρα; Την ευθύνη έχει η νέα σειρά-biopic που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό στο Hulu, η οποία ακολουθεί την πολυτάραχη σχέση της Pamela Anderson και του Tommy Lee, στην διάρκεια των ’90ς.

Παρ’ ότι η σειρά δεν είχε και την πιο ένθερμη αποδοχή από το κοινό, το χαρακτηριστικό χτένισμα της Pamela κατάφερε να αφήσει το αποτύπωμά του στη μόδα του τώρα. Πιο συγκεκριμένα, τα βίντεο στο TikTok με το hashtag #pamelaandersonhair μετρούν ήδη πάνω από 6,3 εκατ. προβολές.

Στα περισσότερα από αυτά τα βίντεο, θα βρεις tutorials για το πως να φτιάξεις τον επίμαχο κότσο, για κάθε μήκος μαλλιών. Τι ίδιο κάνει και η παρακάτων TikToker, MICHAELA, η οποία σου δείχνει πως θα κάνεις το Pammy Updo να έχει το ίδιο juicy αποτέλεσμα, ακόμα και αν έχεις κοντά μαλλιά. Δες το παρακάτω:

@yhkayla

I’ve been loving this hairstyle recently!😍 #pamelaandersonhair #buntutorial #easyhairstyles #easyhairstylesforshorthair #hairstylesforshorthair

♬ When I’m in Your Arms – Cleo Sol

Η παρακάτω TikToker σου δείχνει πώς θα φτιάξεις το Pammy Updo με μακριά μαλλιά και χωρίς θερμότητα.

@eggdressesup

such a fun hairstyle! #pamelaandersonhair

♬ It Ain’t Over ‘Til It’s Over – Lenny Kravitz

Αν λοιπόν θες να το δοκιμάσεις κι εσύ, και να κάνεις μια αλλάγη για να γιορτάσεις το ήλιο που επιτέλους βγήκε, παρακάτω σου έχουμε μαζέψει κάποιες 6 προτάσεις για να πάρεις ιδέες. Enjoy!