Καθώς πλησιάζει η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πολλά brands βρίσκονται σε ετοιμασίες για τα ανάλογα προϊόντα και promos. Και αν κάποιος είναι ο επίσημος νικητής της γιορτής φέτος σε ότι αφορά τις καμπάνιες, αυτή είναι η σίγουρα η Rihanna, το pop icon που έγινε επιτυχημένη επιχειρηματίας, με αποτέλεσμα στα τέλη του καλοκαιριού να λάβει τον τίτλο της πλουσιότερης γυναίκας μουσικού στον κόσμο. Τα δυο brands-παιδιά της, το Fenty Beauty (καλλυντικά) και το Savage x Fenty (εσώρουχα) είναι από τα κορυφαία στην κατηγορία τους, και αν μη τι άλλο ιδανικά για έξτρα διαφήμιση αυτή την περίοδο, εν όψει της γιορτής του έρωτα.

Σε αυτά τα πλαίσια, περιβόητη για την badass στάση της, και το unapologetic σέξαπίλ της, που χαρακτηρίζει βέβαια και τα brand της, η Rihanna πόσταρε στο Instagram τη νέα της uber-sexy καμπάνια για του Αγίου Βαλεντίνου, και για την οποία ετοίμασε ένα collab ανάμεσα στις δυο εταιρείες της. Στις φωτογραφίες λοιπόν την βλέπουμε με ένα κορμάκι σεταρισμένο με διχτυωτό καλσόν, και τα δυο σε αποχρώσεις του κόκκινου, από τη περιορισμένη συλλογή VDay, πoυ σχεδιάστηκε εν όψει της γιορτής.

Το κορμάκι είναι η επιτομή του σέξυ στο τώρα, με ανοιχτό χαμηλό ντεκολτέ σε σχήμα V, ενώ παράλληλα είναι στολισμένο με κορδέλες κορσέ, θυμίζοντας και αυτό το staple σέξυ κομμάτι. Το όλο λουκ συμπληρώνεται με ψηλοτάκουνα πέδιλα stilettos, και μπόλικα chunky κοσμήματα, αλλά αυτό που πιο πολύ μας τράβηξε την προσοχή είναι το νέο της hairdo. Για τις ανάγκες της φωτογράφισης (ή και όχι), η Rihanna υιοθέτησε ένα sleek mullet το οποίο “στόλισε” με οριζόντιες ρίγες σε κόκκινο χρώμα που σέταρε με αυτό των εσωρούχων της. Άψογη εμφάνιση, και άψογη στυλιστική πρόταση.

Να σημειώσουμε πως το βίντεο της καμπάνιας συνοδεύτηκε με κάποια λόγια, που δηλώνουν ξεκάθαρα την κατεύθυνση του Savage x Fenty, σε ότι αφορά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και του τι πρεσβεύει. Συγκεκριμένα, σε μια έξυπνη παραλλαγή του κλασσικού ρομαντικού ποιήματος “Roses Are Red” το βίντεο “ντύθηκε” με τα παρακάτω.

“Τα τριαντάφυλλα είναι ροζ, οι βιολέτες είναι μωβ, είναι ώρα να φορέσεις κάτι σέξυ, από εσένα, για εσένα”, κάνοντας έτσι νύξη στην αγάπη προς τον εαυτό.