Έχουμε πια μπει επισήμως στην περίοδο των Βραβείων, κάτι που εκτός άλλων σημαίνει συνεχόμενες εμφανίσεις των μεγαλύτερεων ηθοποιών-φαβορί σε όλα τα late night show. Έπειτα από την προχθεσινή επίσκεψη της Lady G στον Jimmy Kimmel, εν όψει των υποψηφιοτήτων της για το House Of Gucci, χθες το βράδυ είδαμε άλλο ένα σημαντικό σινεματικό πρόσωπο των ημερών.

Η Kristen Stewart πήγε καλεσμένη στον αγαπημένο Steven Colbert, στο The Late Show With Stephen Colbert, μεταξύ άλλων και για να μιλήσει για το Spencer και τις υποψηφιότητες που έχει λάβει μέχρι στιγμής. Αυτό που όμως δεν περιμέναμε να δούμε από την ταλαντούχα ηθοποιό ήταν ένα νέο κούρεμα.

Συγκεκριμένα, η Stewart εμφανίστηκε με ένα άψογο ανδρόγυνο σύνολο του οίκου Chanel, ένα “αποδομημένο” σμόκιν, σεταρισμένο με ψηλοτάκουνα παπούτσια με κορδέλες σε μια παραλλαγή της κλασσικής μπαλαρίνας του οίκου. Το look απογειώθηκε λοιπόν με τις φρεσκοκομμένες αφέλειες της ηθοποιού, και βέβαια με το υπόλοιπο χτένισμα, έναν ψηλό χαλαρό κότσο a la francaise. Μια εμφάνιση που πεμπτουσιώνει τόσο το στυλ της  Stewart  όσο και του διαχρονικού Chanel girl. Όσο για το κούρεμα δεν μπορούμε παρά να σημειώσουμε την ομοιότητα με το κλασσικό χαρακτηριστικό hairdo της θρυλικής Brigitte Bardot, του απόλυτου french it-girl.

Δες την ολοκληρωμένη της εμφάνιση παρακάτω:

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!