Από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες, το μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας Δούκισσα Νομικού μοιάζει να βρίσκεται σε συνεχή κίνηση. Με παρουσιάσεις ουκ ολίγων τηλεοπτικών προγραμμάτων στο δυναμικό της, πρόσφατα προστέθηκε στο CV της και ο τίτλος της CEO του νέου brand κοσμημάτων, Doukissa Nomikou Collection, που ίδρυσε εδώ και δυο χρόνια. Μαζί με αυτό βέβαια τον τελευταίο καιρό σχεδιάζει και την δική της σειρά παπουτσιών για την εταιρεία Envie, προσθέτοντας στην λίστα άλλο ένα επίτευγμα.

Ούσα αεικίνητη λοιπόν, χθες κυκλοφόρησε άλλο ένα πρότζεκτ της, και πιο συγκεκριμένα η φωτογράφιση εξωφύλλου που έκανε για το περιοδικό Gala Greece. Η επιχειρηματίας φόρεσε μια σειρά από εξαιρετικά φορέματα για τις ανάγκες του editorial, αλλά αυτό που εμείς ξεχωρίσμε ήταν η τουαλέτα του εξωφύλλου.

Σε απόλυτη σύμπνοια με το χρώμα-τάση της φετινής άνοιξης, το ballet pink, το ροζ φόρεμα ήταν τουλάχιστον ονειρικό. Η μεταξωτή πληθωρική δημιουργία, σε ball gown γραμμή και στράπλες λαιμόκοψη ανήκει στον οίκο Celia Kritharioti ενώ το στοιχείο που την απογειώνει είναι σίγουρα οι τρεις υπερμεγέθεις φιόγκοι στην πλάτη του φορέματος.

Το λουκ συμπληρώθηκε με μια σειρά από διακριτικά πολυτελή κοσμήματα του brand της Δούκισσας, ενώ τα μαλλιά και το μακιγιάζ κινήθηκαν σε ήσυχα ουδέτερα πλαίσια δίνοντας έτσι έμφαση στην υπέροχη δημιουργία.

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!