Το 2019 η καλλιτεχνική διεύθυνση του οίκου Schiaparelli πήγε στα χέρια του Daniel Roseberry. Αυτός κατάφερε να επιστρέψει τον οίκο στην παλιά του αίγλη, αυτήν της Χρυσής Εποχής του Hollywood. Ο σχεδιαστής, με δικές του πινελιές, ακολούθησε τα μονοπάτια της Elsa Schiaparelli, ιδρύτριας του οίκου. Το κατάφερε με δημιουργίες, που ξεχωρίζουν από τις κλασικές φόρμες των κόκκινων χαλιών, αποφεύγοντας ταυτόχρονα το κακώς εννοούμενο κιτς. Κάπως έτσι, δεν είδαμε απλά μεγάλα ονόματα να φοράνε δημιουργίες του Roseberry, αλλά και να γεμίζουν τις λίστες των πιο καλοντυμένων. Η εμφάνιση της Bella Hadid στις Κάννες είναι από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα. 

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο Schiaparelli κατάφερε να συζητηθεί για ακόμα μία φορά. Η Adele ήταν καλεσμένη στον γάμο του μπασκετμπολίστα των Los Angeles Lakers, Anthony Davis. Εκεί την είδαμε να φοράει ένα εντυπωσιακό σύνολο του οίκου. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα σε ίσια γραμμή, με λευκά μανίκια-ροζέτες, που σε πολλούς θύμισαν σύννεφα στους ώμους της και αγγελικά φτερά. Βέβαια, τα βλέμματα περισσότερο έπεσαν στα σκουλαρίκια της (επίσης Schiaparelli), που είχαν σχήμα δοντιών και ήταν φτιαγμένα από χρυσό και πέρλες. 

Βέβαια, να πούμε ότι το outfit της δεν είναι το μόνο, που συζητήθηκε. Ανεβάζοντας φωτογραφίες της από τον γάμο, η τραγουδίστρια ανέβασε και μία (δες την τρίτη στη σειρά) μαζί με τον σύντροφό της, Rich Paul. Γιατί αυτό είναι σημαντικό; Διότι είναι η πρώτη φορά, που παραδέχονται επίσημα την σχέση τους και οι ίδιοι μοιράζονται κοινή τους στιγμή. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!