Σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν, δε θα λέγαμε πως ένα ζευγάρι τακούνια είναι μια καλή ιδέα για να βγεις έξω ενώ χιονίζει. Υπάρχουν όμως ορισμένοι άνθρωποι παύλα fashion icons οι οποίοι θα μπορούσαν να στηρίξουν αυτή την  τολμηρή ως και παράλογη ενδυματολογική επιλογή, και ανάμεσά τους βρίσκεται σίγουρα η αγαπημένη Dua Lipa.

Μέσα στο ΣΚ που πέρασε, χιόνι κάλυψε και τη Νέα Υόρκη, όπου βρισκόταν η δημοφιλής καλλιτέχνης, έπειτα από πολύ έντονη χιονόπτωση. Αυτό όμως δεν αποθάρρυνε τη Dua, και σαν fashion icon παντός καιρού, έκανε την έξοδό της φορώντας ένα άψογο σύνολο που θα χαρακτηρίζαμε #snow_outfit_goals.

Συγκεκριμένα, την βλέπουμε με ένα all-black φουτουριστικό σύνολο, με μαύρο χοντρό πουλόβερ, μαύρο φαρδύ τζιν και uber-oversized δερμάτινο biker παλτώ, που κάπως μας παραπέμπει στο Matrix, το οποίο συμπληρώνει “σπάζοντας” την μαυρίλα και την αυστηρότητα με ένα μαντήλι του οίκου Gucci στο κεφάλι. Χωρίς τις τελικές πινελιές ωστόσο το outfit δεν θα ήταν το ίδιο. Η ποπ σταρ απογείωσε το λουκ με ένα ζευγάρι μπορντώ γυαλιά ηλίου παύλα για-τα-χιόνια, ενώ τη χαριστική βολή μας έδωσε με τα Balenciaga x Vibram μποτάκια της με τακούνι στιλέτο. Θα το λέμε μέχρι να γίνουμε γραφικοί, η Dua (μαζί με τον στυλίστα της Lorenzo Posocco) είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχουν συμβεί στο celebrity style τα τελευταία χρόνια, και για αυτό τους ευχαριστούμε.

Δες το λουκ παρακάτω: