Θυμάστε τον όρο #hotgirlsummer, που έκανε το φετινό καλοκαίρι μας ακόμα πιο καυτό; Αν δεν το ξέρετε μάθετέ έστω τώρα, πως αυτή η ιδεολογία παύλα digital τάση ξεκίνησε από την καλλιτέχνη Megan Thee Stallion, και τους unapologetically uber-σέξυ στίχους των τραγουδιών της. Κάτι λοιπόν που σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει αν ξέρεις την τραγουδίστρια, πέρα από τις φανταστικές καμπύλες της και το πληθωρικό στιλ της, είναι το άψογο λαμπερό δέρμα της. Αυτό όμως που οι περισσότεροι δεν γνωρίζαμε είναι ότι έχει κάνει πολύ κόπο για να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα, αφού όπως είπε σε ένα πρόσφατο βιντεάκι για το Harper’s Bazaar US, παλιότερα υπέφερε από πολύ έντονη ακμή. Στη διάρκεια λοιπόν του συγκεκριμένου βίντεο, μαζί με τα sassy αστειάκεια της, μας εξηγεί πως έχει καταφέρει να αποκτήσει αυτό το δέρμα, καθώς και κάποια πρϊόντα που προτείνει. Αν θέλετε να είστε έξυπνοι και να μάθετε πως θα κάνετε το δέρμα σας να λάμπει σα της Megan, σκρολαρετε παρακάτω για όλα τα τιπς.

Κράτα το απλό

Αν έχεις και εσύ ευαίσθητη επιδερμίδα, ή με τάση για ακμή, σαν την Μegan, τότε το κορίτσι μας προτείνει να κρατήσεις την ρουτίνα σου απλή. Τι σημαίνει αυτό; Όχι πολλά πολλά προϊόντα του τύπου 10-step-routine, και όχι πολύ “βαριά” προϊόντα. Συγκεκριμένα εκείνη χρησιμοποιεί ένα απλό σαπούνι για το πρόσωπο, που μάλιστα κοστίζει κάτω από 10 δολάρια, το Cetaphil Daily Facial Cleanser, και το οποίο όπως λέει η σταρ λειτουργεί πολύ καλά γιατί δεν έχει “σκληρά” συστατικά και δεν ερεθίζει την επιδερμίδα της. Στην συνέχεια απλά συμπλήρωσε τα βήματα με μια καλή ενυδατική όπως προτείνει η σταρ.

 

Επένδυσε στην ενυδατική

Καθώς τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Megan δεν είναι πολλά, “την παίρνει” ένα από αυτά να είναι πανάκριβο, όπως λέει στο βίντεο. Συγκεκριμένα εξηγεί πως για την ενυδάτωσή της επιλέγει την κρέμα ημέρας της La Mer, ένα cult beauty προϊόν που έχει αντέξει πολύ καλά στο χρόνο. Καθ’ ότι ωστόσο μπορεί αυτή η κρέμα να μην είναι για το πορτοφόλι πολλών, δεν χρειάζεται να πάρετε αυτήν ντε και σώνει. Κρατήστε απλά το ότι καλό είναι να επενδύσετε σε ένα πολύ καλό προϊόν για την ενυδάτωσή σας.

 

 

Διπλός καθαρισμός

Όπως λέει η σταρ, το πιο σημαντικό κομμάτι για την “διάσωση” της επιδερμίδας της είναι ο διπλός καθαρισμός κάθε βράδυ. Ιδίως λόγω του επαγγέλματός της που απαιτεί κάμποσες στρώσεις makeup σε καθημερινή σχεδόν βάση, το να καθαρίσει σε βάθος το πρόσωπό της για την βραδινή της ρουτίνα είναι όπως της έχει πει και η δερματολόγος της πολύ σημαντικό. Ξεκινάει λοιπόν με μαντηλάκια καθαρισμού, και στην συνέχεια πλένεται με το παραπάνω σαπουνάκι. Για το τέλος βάζει την ενυδατική της, και όπως λέει κάποιες φορές αν νιώθει πιο ξηρή, μπορεί να εφαρμόσει και λίγο Bio-Oil, το λαδάκι που βοηθάει στην ανάπλαση.

 

Αυτά με το καυτό κορίτσι που δε σταματάει πουθενά, και με το πώς θα αποκτήσεις το λαμπερό λείο δέρμα της. Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε.