Χθες το βράδυ 29 του Νοέμβρη πραγματοποιήθηκαν τα Fashion Awards (πρώην British Fashion Awards), έπειτα από έναν χρόνο αποχής λόγω της πανδημίας. Το λαμπερό event έγινε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, και ήταν (σχεδόν όλοι) εκεί. Καθώς τα εν λόγω βραβεία τιμούν τους δημιουργούς της βιομηχανίας της μόδας, το κόκκινο χαλί ήταν ολοστόλιστο από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές του τώρα, και βέβαια με τις μούσες τους. Σας έχουμε, λοιπόν, μαζέψει τις πιο ωραίες εμφανίσεις της βραδιάς, και είναι όλες ζαχαρωτά για τα μάτια. Ιδού!

H Dua Lipa, η βασίλισσα του κόκκινου χαλιού, επέλεξε χθες μια πιο ήσυχη εμφάνιση σε σχέση με αυτά που την έχουμε συνηθίσει. Φόρεσε μια μάξι στραπλες τουαλέτα με ξεχωριστά μανίκια και φαρδύ τσόκερ, δημιουργία του οίκου Maximilian και συμπλήρωσε με κοσμήματα Tiffany & Co.


Το αγαπημένο κουλ ζευγαράκι εμφανίστηκε εντυπωσιακό όπως πάντα. Η Chopra φόρεσε Richard Quinn, έναν από τους πιο hot σχεδιαστές αυτή τη στιγμή, και ο Nick επέλεξε μια εμφάνιση από τον θρυλικό οίκο Martin Margiela, φορώντας μέχρι και τα εμβληματικά του Tabi Boots.


Η κούκλα Paloma Elesser εμφανίστηκε με μια λίγο πιο casual περιβολή, αλλά εξίσου εντυπωσιακή, από το brand 16 Arlington.


Ο θρύλος του modeling Kristen McMenamy, είχε ίσως την πιο συγκλονιστική η εμφάνισή της βραδιάς, χάρη σε αυτή την εκπληκτική φλούο δημιουργία του οίκου Gucci.


Ο φανταστικός Billy Porter ήταν χθες οικοδεπότης στο λαμπερό event και, βέβαια, εμφανίστηκε ντυμένος ανάλογα. Φόρεσε και αυτός Richard Quinn, μια δημιουργία ολοστόλιστη με στρας, μεγάλο πιε ντε πουλ καρό μοτίβο και με επιβλητικούς σούπερ έξτρα μυτερούς ώμους.


H Sinead Burke, αγαπημένη του οίκου Gucci αλλά και του Michele, εμφανίστηκε χθες με αυτή την καταπληκτική ροζ δημιουργία με πούπουλα.


Με μια neon Valentino δημιουργία εμφανίστηκε χθες η Gabrielle Union, και ήταν σίγουρα μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς.


Δια χειρός του νέου και πολύ ταλαντούχου σχεδιαστή Robert Wun, ήταν η φανταστική τουαλέτα της Munroe Bergdorf.


H θεάρα Kehlani εμφανίστηκε με αυτή την πληθωρική πουά τούλινη δημιουργία χθες το βράδυ, από το ατελιέ του H&M.


H Addison Rae φόρεσε μια εντυπωσιακή custom made δημιουργία του Richard Quinn.


H Demi Moore φόρεσε μια λαμπερή δημιουργία του οίκου Fendi και συνόδευσε τον φίλο της και καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Kim Jones στο κόκκινο χαλί.