Έχουμε πολλούς λόγους για τους οποίους χαιρόμαστε που το Dune, ίσως η πιο αναμενόμενη ταινία της χρονιάς, έχει πλέον ξεκινήσει να προβάλλεται στις αίθουσες του κόσμου και ένας από αυτούς είναι τα απίστευτα fashion looks που μας προσφέρουν πλέον σχεδόν σε καθημερινό επίπεδο οι δύο πρωταγωνιστές του, δηλαδή η Zendaya και ο Timothée Chalamet. Έχοντας το καθήκον να προωθήσουν την ταινία μέσα από τελετές πρεμιέρας αλλά και συνεντεύξεις, οι δυο τους έχουν ενώσει τις fashion υπερδυνάμεις τους και εμφανίζονται μονίμως με σύνολα που μας κάνουν να μην μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω τους.

 

Ένα πιο casual ντύσιμο του Timothée όμως ήταν εκείνο που έκανε τους χιλιάδες φαν του νεαρού ηθοποιού να ουρλιάζουν, καθώς εμφανίστηκε σε μία συνέντευξη για το Dune φορώντας ένα βαθύ πράσινο πουλόβερ, το οποίο είχε πάνω κεντημένο το σήμα του κοιτώνα Slytherin, από το Harry Potter.

Bέβαια, κάπου εδώ να πούμε πως δεν θα έπρεπε να μας κάνει τόση εντύπωση που ο 25χρονος ηθοποιός έδειξε την αγάπη του προς το francise της JK Rowling (την οποία γενικότερα να ξεκαθαρίσουμε πως δεν συμπαθούμε ιδιαίτερα λόγω των τρασφοβικών σχολίων της), καθώς ο ίδιος έχει μιλήσει ξεκάθαρα για την αγάπη του σε αυτό το σύμπαν. Πιο συγκεκριμένα το 2019, σε συνέντευξή του με τον Seth Meyers δήλωσε πως μεγάλωσε με τα βιβλία του Harry Potter και έτσι, όταν πρωτοείδε την Emma Watson (η οποία έπαιζε την Ερμιόνη στις ταινίες) κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του Little Women, του φαινόταν πάρα πολύ περίεργο και έπρεπε συνειδητά να ξεπεράσει το πόσο κόμπλαρε όποτε ήταν μαζί στο σετ.

Το πουλόβερ βεβαίως του πάει υπέροχα και μας κάνει να αναρωτιόμαστε σε ποιον κοιτώνα θα έμπαινε όντως αν φοιτούσε στο Hogwarts, παρά που ο ίδιος προφανώς έχει επιλέξει το Slytherin.