Δεν είναι νέο. Η Rihanna έχει έναν μοναδικό τρόπο να κάνει τα πάντα πάνω της να δείχνουν όχι μόνο τέλεια, αλλά και εντελώς ανεπιτήδευτα. Ακόμα και τα πράγματα, που αν τα βλέπαμε στον όποιον άλλον, θα μάς φαίνονταν τολμηρά, υπερβολικά ή ακόμα και κιτς. 

Πριν μερικές μέρες, λοιπόν, η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας έκανε ξανά το θαύμα της. Συγκεκριμένα, μάς έδειξε τον τέλειο τρόπο να βάζουμε eyeliner για τις μέρες, που θέλουμε περισσότερο χρώμα και δεν θέλουμε ξανά τα ίδια κλασικά. Τι θα χρειαστείς; Απλά ένα κόκκινο eyeliner. Τι πρέπει να κάνεις; Όπως είδαμε στις ιστορίες της στο Instagram, η Rihanna έκανε ένα ανάποδο cat eye. Για να το πετύχεις, πέρασε την γραμμή του κάτω βλεφάρου σου με το eyeliner, αρκετά ώστε να διακρίνεται το κόκκινο. Μετά, απλά κάνε το “φτερό” στην εξωτερική γωνία του ματιού, ακριβώς όπως θα έκανες και με το κλασικό cat eye. Αυτό ήταν. Τελείωσες.

Δεν υπάρχει κάποιο άλλο tip να σου δώσουμε, για να πετύχεις το σχήμα. Ωστόσο, θα σου επισημάνουμε δύο πράγματα. Το ένα είναι να κρατήσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ σου σε ουδέτερες αποχρώσεις και προσπάθησε να έχεις αψεγάδιαστα φρύδια, όπως η Riri. Το άλλο είναι να μην το δοκιμάσεις κάποια μέρα, που είσαι κουρασμένος ή/και δεν έχεις κοιμηθεί καλά, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος το κόκκινο να κάνει τα μάτια σου να μοιάζουν ερεθισμένα ή μολυσμένα.