Χθες 19 Ιουλίου έκανε πρεμιέρα στο Βερολίνο η επερχόμενη ταινία ‘Bullet Train’ στην οποία πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt. Πρόκειται για την ιστορία πέντε ασσασίνων οι οποίοι βρίσκονται στο ίδιο τρένο ο καθένας με μια διαφορετική αποστολή, ενώ ανάμεσα στους πρωταγωνιστές είναι και η Sandra Bullock και η Joey King. Πέρα από το γεγονός ότι ανυπομονούμε να δούμε αυτή την πολλά υποσχόμενη ταινία, την προσοχή μας τράβηξε και κάτι ακόμα στην πρεμιέρα. Μιλάμε βέβαια για την εμφάνιση του Pitt, o οποίος επέλεξε να εμφανιστεί με φούστα στο κόκκινο χαλί.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός δεν είναι βέβαια ο πρώτος που κάνει μια τέτοια ενδυματολογική επιλογή. Τον δρόμο άνοιξε σε ό,τι αφορά τις επίσημες εμφανίσεις ο Oscar Isaac ο οποίος φόρεσε μια σειρά από κοστούμια με φούστα για τα event προώθησης της τελευταίας του ταινίας τον περασμένο χειμώνα, και ήταν ένα ζαχαρωτό για τα μάτια. Άλλος ένας ηθοποιός τον οποίο βλέπουμε συχνά πυκνά με φούστα κυρίως στην καθημερινότητά του είναι ο εξαιρετικά στυλάτος Jonah Hill. Και βέβαια δεν μπορούμε παρά να αναφέρουμε τον βασιλιά του gender fluid ντυσίματος, τον Harry Styles. Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη ενδυματολογική οδός για το ανδρικό κοινό έρχεται όλο και πιο έντονα στο προσκήνιο, και το γεγονός πως ένας από τους μεγαλύτερους celebrity παγκοσμίως ντύθηκε με αυτόν τον τρόπο, δίνει στο συγκεκριμένο στυλ ένα παραπάνω κύρος.

Όσο για το τι ακριβώε φόρεσε ο Pitt, τον είδαμε με ένα λινό σακάκι σε καφέ χρώμα με ασορτί μίντι φούστα, συνδυασμένα με ένα λινό πουκάμισο σε απόχρωση σάπιο μήλο. Ολοκλήρωσε το λουκ με ένα ζευγάρι aviators, χρυσά κολιέ στο λαιμό και μαύρες ψηλές αρβύλες. Από εμάς είναι ναι, ναι και ναι. Λατρεύουμε τη νέα εικόνα που χτίζει ο ηθοποιός, η οποία όπως φαίνεται κινείται με αυτοπεποίθηση προς μια gender fluid κατεύθυνση, κάτι που έγινε ξεκάθαρο και στο τελευταίο φανταστικό του εξώφυλλο για το περιοδικό GQ.

Δες το λουκ παρακάτω.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!