Ναι ναι, καλά ακούσατε. Μόλις είδαμε την JLo, με ένα φόρεμα που θα λέγαμε πως σίγουρα θυμίζει νυφικό. Είναι όμως βρε παιδιά οι Bennifer έτοιμοι για ένα τέτοιο βήμα; Ήταν η πρώτη μας σκέψη (είναι ένα από τα αγαπημένα μας ζεύγη, έχουμε επενδύσει, μην κρίνετε).

Καμία σημασία δεν έχει τελικά, αφού το λευκό φόρεμα δεν προοριζόταν για κάποια επικείμενη γαμήλια τελετή. Αντιθέτως, το Τζενάκι from the block εμφανίστηκε με αυτό το τρόπον τινά νυφικό για τις ανάγκες της εκπομπής The Voice, όπου παρευρέθηκε για μια guest εμφάνιση.

 

Σαν επίτιμη μουσική καλεσμένη του δημοφιλούς προγράμματος, η Lopez τραγούδησε το On My Way, ένα από τα soundtrack της επερχόμενης ταινία της, Marry Me. Εικάζουμε λοιπόν πως η επιλογή της χθεσινής εμφάνισης της Lopez ήταν μια νύξη στον τίτλο και το περιεχόμενο βέβαια της νέας ταινίας, στα πλαίσια της προώθησής της.

Πάμε όμως στο ζουμί. Σε σπασμένο λευκό, με ενσωματωμένη κάπα και πολύ ψηλο σκίσιμο, το μάξι φόρεμα είναι δημιουργία του brand LEVER COUTURE. To σύνολο συπλήρωσε με ένα σχεδόν 20ποντο μποτάκι επίσης σε λευκό χρώμα, με πολύ ψηλή φιάπα, κάνοντας την εμφάνιση ακόμα πιο σέξυ, και ολοκλήρωσε με κοσμήματα Tiffany & Co.