Η Kate Middleton θα μπορούσε να φοράει κάθε μέρα δέκα διαφορετικά φορέματα και μετά να μην τα κοιτάξει ποτέ ξανά στη ζωή της. Ωστόσο, έχει αποφασίσει αντί γι’ αυτό, να δώσει το σωστό παράδειγμα και να προωθήσει την έννοια της βιώσιμης και ανακυκλώσιμης μόδας. Αυτό την είδαμε να κάνει τώρα γι’ ακόμα μία φορά. 

Την Τετάρτη βρέθηκε σε ένα garden party στο Buckingham Palace μαζί με τον πρίγκιπα William, αλλά και τον πρίγκιπα Edward και την κοντέσα Sophie. Εκεί την είδαμε με ένα midi φόρεμα στο χρώμα της μέντας, με ιδιαίτερη λαιμόκοψη, ελαφρώς πιο φουσκωτά μανίκια και κάθετη μία σειρά κουμπιών στο κέντρο της “μπλούζας”. Αυτό συνδύασε με ένα πλάγιο καπέλο και με σκουλαρίκια με λίθους στην ίδια απόχρωση. Η δημιουργία δεν ανήκει σε κάποιον οίκο ή brand, αλλά σχεδιάστηκε από ιδιωτικό σχεδιαστή αποκλειστικά για εκείνη. 

Κι αν το φόρεμα σού φαίνεται γνωστό είναι γιατί πράγματι το έχεις ξαναδεί. Η Kate το είχε φορέσει ξανά πριν από περίπου μία τριετία, τον Μάιο του 2019. Αφορμή τότε ήταν η 50ή επέτειος της χρίσης του Charles σε Πρίγκιπα της Ουαλίας, ενώ τα αξεσουάρ της ήταν αρκετά λιγότερα, μόνο ένα μικρό clutch και διακριτικά κρεμαστά σκουλαρίκια.