Έχουμε να δηλώσουμε πως αν κάτι ζηλεύουμε σε κάποιες σταρ του Hollywood, δεν είναι ούτε η σιλουέτα τους, ούτε τα καλοσχηματισμένα ζυγωματικά τους. Όχι, το άψογο, λαμπερό, πάντα ενυδατωμένο και χωρίς ψήγμα ατέλειας είναι αυτό που μας κάνει να λαχταράμε το προνόμιό τους να έχουν τους καλύτερους δερματολόγους.

Ανάμεσα σε αυτές με τις πιο όμορφες επιδερμίδες, με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, είναι και η Hailey Bieber, η οποία ξεχωρίζει για την υγεία του φυσικού δέρματός της. Έτσι δεν μας ενόχλησε καθόλου, όταν το μοντέλο πόσταρε την ρουτίνα ομορφιάς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

Πιο συγκεκριμένα, πριν δυο μέρες, η Bieber ανέβασε ένα βίντεο 60 δευτερολέπτων στο οποίο μας δείχνει τι ακριβώς κάνει κάθε πρωί για να ετοιμάσει το πρόσωπό της, και το οποίο ως αυτή την στιγμή μετράει κάτι λιγότερο από 10 εκατ. προβολές (!).

Τι κάνει για να έχει αυτό το δέρμα (εκτός από τις θεραπείες στους καλύτερους δερματολόγους); Ξεκινάει με την ενυδάτωση, την οποία έχει πάντα ως προτεραιότητα. Συγκεκριμένα, τοποθετεί λίγη ενυδατική και λίγο foundation στην παλάμη της και αφού τα αναμείξει στα χέρια της, τα απλώνει καλά σε όλο το πρόσωπο κάνοντας παράλληλα και ένα ελαφρύ μασάζ.

Επειτα συνεχίζει με το αντηλιακό της, που όπως έχει πει πολλές φορές, δεν παραλείπει ποτέ, και έτσι ολοκληρώνει την βάση της. Να σημειώσουμε πως ήδη δείχνει τέλεια, όμως το διάσημο μοντέλο δεν έχει τελειώσει την ρουτίνα της. Σειρά έχει το κονσίλερ, το οποίο τοποθετεί στρατηγικά σε τρια σημεία, στο εσωτερικό των ματιών της, γύρω από την μύτη της και πάνω από τα φρύδια της για να καλύψει μια μικροσκοπική ατέλεια (που μόνο εκείνη βλέπει), και κάνει blend με ένα μικρό make-up sponge. Και εκεί είναι το τέλος του χρόνου, όμως σύμφωνα με τα λεγόμενα του μοντέλου στην λεζάντα, το φυσικό καθημερινό της λουκ της ολοκληρώνει με ένα τσικ ρουζ σε μορφή balm και για το ‘τελειωτικό χτύπημα’ χτενίζει τα φρύδια της προς τα πάνω.

Από εμάς είναι ναι, αν και κάτι μας λέει πως αν κάνουμε ακριώς τα ίδια βήματα, δεν θα αποκτήσουμε το θεϊκό δέρμα της Bieber. Ωστόσο είναι ένας πολύ καλός οδηγός για να δώσεις στην δική σου επιδερμίδα την καλύτερή της εκδοχή. Δες το βίντεο παρακάτω:

@haileybieber

I tried to do my everyday day skin prep/get ready situation but I ran out of time. At the end I added a little cheek tint and brushed up my eyebrows🙆🏼‍♀️

♬ Texas Sun – Khruangbin & Leon Bridges