Ανάμεσα στις μικροτάσεις του τώρα, ίσως η πιο χουχουλιάρικη και συνάμα κουλ είναι το λεγόμενο grandad jumper, ή ελληνιστί, το πουλόβερ του παππού. Από τα Scandi brands που προσφέρουν ένα πιο nichy look, ως τους μεγάλους οίκους, τα υπερμεγέθη loose χοντρά πλεκτά και πουλόβερ σε διάφορα yesteryear μοτίβα βρέθηκαν επίσης και σε πασαρέλες, προτείνοντας κομμάτια με μια παραπάνω δόση luxury.

Την τάση αυτή δεν άργησε να υιοθετήσει το uber-pop icon της GenZ, Olivia Rodrigo, η οποία βρίσκεται πάντα στον παλμό της μόδας του τώρα, μαζί βέβαια με την πολύτιμη βοήθεια των στυλιστριών της, των αδερφών Chloe και Chenelle Delgadillo.

Συγκεκριμένα, στα δυο τελευταία ποστ στο Instagram της βλέπουμε την Rodrigo να βολτάρει στο Λονδίνο φορώντας την επιτομή του grandad πουλόβερ. Στην πρώτη ποζάρει μπροστά από τους χαρακτηριστικούς κόκκινους τηλεφωνικούς θαλάμους της ευρωπαϊκής μητρόπολης, με ένα κροσέ ριγέ πουλόβερ σεταρισμένο με διχτυωτό καλσόν πάνω από κολάν, και τις κλασσικές της σούπερ-ψηλές πλατφόρμες, ενώ το σύνολο απογειώνει με μια κροσέ πολύχρωμη κορδέλα στα μαλλιά, και το ονομάζει “το λούκ του Λονδίνου”.

Στην δεύτερη φωτό, την βλέπουμε μια μέρα μετά να ποζάρει με ένα ακόμα άψογο grandad πλεκτό σεταρισμένο με balaclava και μάλλινο τζάκετ σε αποχρώσεις του γκρι και του ροζ, μαζί με τα κλασσικά οβάλ γυαλιά της με vintage αίσθηση. Συμπέρασμα; Αργά αλλά σταθερά, η Rodrigo πέρα από ποπ icon αρχίζει να γίνεται μια από τις πιο επιδραστικές celebrity ενδυματολογικά, επηρεάζοντας πλέον τόσο την Gen Z όσο και τις υπόλοιπες γενιές.

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!