Από τα κυρίαρχα ποπ παύλα fashion icons του καυτού τώρα, η Dua Lipa είναι κυριολεκτικά ασταμάτητη σε κάθε τομέα. Αυτή την περίοδο, πέρα από την εκπομπή της, “Dua Lipa: At your service”, την πλατφόρμα “Service 95” που ανανεώνει εβδομαδιαία, τις απανωτές συνεντεύξεις σε late night εκπομπές αλλά και το νέο της δίσκο που εικάζουμε ότι ετοιμάζει, παράλληλα κάνει και μια τεράστια περιοδεία. Στα πλαίσια λοιπόν του Future Nostalgia Tour της, στο οποίο σκοπεύει να γυρίσει όλες τις πόλεις των ΗΠΑ, η καλλιτέχνης συνεχίζει να είναι το απόλυτο fashion icon και να μας σερβίρει άψογα, συναυλιακά και μη looks.

 

 

Υπάρχει βέβαια ένα κομμάτι της εμφάνισής της στο οποίο δεν έχουμε δώσει την αρμόζουσα προσοχή, και το οποίο ωστόσο είναι εξίσου σημαντικό. Μιλάμε για το μακιγιάζ, και το οποίο είναι ομολογουμένως ο αθέατος ήρωας της περιοδείας της, και τα make-up looks της μας δίνουν ανεξάντλητη έμπνευση για τα δικά μας ανοιξιάτικα μακιγιάζ. Βέβαια, το make-up look που φαίνεται να ξεχωρίζει ανάμεσά τους, είναι αυτό του graphic eyeliner, και το οποίο θα σας δείξουμε σήμερα με κάθε λεπτομέρια. Σκρόλαρε και δες!


Minimally Graphic

Αν το μακιγιάζ δεν είναι το φόρτε σου, αλλά θες να δοκιμάσεις το graphic eye-liner a la Dua, τότε το παραπάνω λουκ είναι για σένα. Δεν θα το χαρακτηρίζαμε απλό, ή πολύ εύκολο, αλλά είναι μια πρώτη εισαγωγή σε αυτού του είδους τα μακιγιάζ. Σεταρέ το με απαλούς nude τόνους σε χείλη και ρούζ και κράτα την ένταση στα μάτια, με πολλές στρώσεις μάσκαρα.


Euphoria Vibes

Όπως φαίνεται η επιρροή του Euphoria έχει φτάσει μέχρι τις μεγαλύτερες σταρ της showbiz. Επομένως εδώ βλέπουμε άλλο ένα graphic eyeliner φτιαγμένο από κρυσταλλάκια αυτή τη φορά, που μας παραπέμπει στο πασίγνωστο πια λουκ της Cassie από τον 2ο κύκλο της σειράς. Δε θα πούμε ψέματα, το συγκεκριμένο λουκ είναι για δυνατούς παίκτες, ωστόσο αν το πετύχεις είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό.


Egyptian Style

Άλλο ένα show, άλλο ένα graphic eye-liner, και αυτή τη φορά η παραπομπή είναι στην Αρχαία Αίγυπτο. Επίσης ένα λίγο πιο δύσκολο λουκ, το λεγόμενο fishtail eyeliner έχει τα δικά του υπέρ, αφού πέρα από το ότι μακραίνει το μάτι και το κάνει να δείχνει πιο αμυγδαλωτό, προσθέτει σίγουρα και μπόλικη προσωπικότητα σε οποιαδήποτε εμφάνιση. Σέταρέ το με λαμπερό καθαρό δέρμα και σκούρο nude κραγιόν, ή καφέ λίπγκλος όπως η Dua.

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!