Το 2020, το Φεστιβάλ των Καννών δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας της πανδημίας. Φέτος, όμως, επέστρεψε και από τις 6 Ιουλίου παρακολουθούμε ό,τι συμβαίνει σε αυτό. Πού θα επικεντρωθούμε; Σε όλα τα red carpet looks, που κατάφεραν μέχρι τώρα να μάς τραβήξουν την προσοχή. Και τονίζουμε το “μέχρι τώρα”, μιας και το Φεστιβάλ ολοκληρώνεται ακόμα στις 17 Ιουλίου, οπότε περιμένουμε να δούμε κι άλλες εντυπωσιακές εικόνες στα κόκκινα χαλιά του.

Bella Hadid

Το μοντέλο φόρεσε μία εντυπωσιακή vintage Jean Paul Gaultier λευκή τουαλέτα με ένα μαύρο βέλο, που απλωνόταν σε μία cross-halter λαιμόκοψη και μία ουρά. Όσο για τα κοσμήματά της, όλα προέρχονταν από τη συλλογή Haute Joaillerie του Chopard.

Candice Swanepoel

Έδωσε μία ξεκάθαρη αίσθηση 70s glam στο κόκκινο χαλί. Το μοντέλο φόρεσε μία Etro ροζ χρυσή ολόσωμη φόρμα με καμπάνα μανίκια και μπατζάκια, αλλά και με φλοράλ και λαχούρια, δημιουργημένα κεντητά από μεταλλικές πούλιες, χάντρες και στρας.

Spike Lee

Ο 64χρονος Spike Lee είναι ξεκάθαρα ο άντρας, που για την ώρα ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί των Καννών. Ο σκηνοθέτης εμφανίστηκε με ένα έντονο φούξια κοστούμι Louis Vuitton, μαύρο καπέλο και old school Jordans sneakers. 

Lou Doillon

Αν και Γαλλίδα, έφερε μία ξεκάθαρη αισθητική αμερικανικών Oscars περασμένων δεκαετιών στο κόκκινο χαλί των Καννών. Το κατάφερε με μία τουαλέτα με χρυσή φούστα με πτυχές, αλλά και με τα γούνινα “μανίκια” της. Βέβαια, το γεγονός ότι κρατούσε μία αρκετά σωστή ανατομικά καρδιά γεμάτη στρας, βοήθησε ακόμα περισσότερο να μάς τραβήξει την προσοχή. Όλο της το outfit ήρθε από τον οίκο Gucci.

MJ Rodriguez

Η ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Annette στο Φεστιβάλ. Εκεί φόρεσε μία τουαλέτα Etro από διαφανές ύφασμα, με λεπτομέρειες με λαχούρια από κρυστάλλους. Σημεία κλειδιά της εικόνας ήταν ξεκάθαρα η ντραπαρισμένη κουκούλα και η ανοιχτή πλάτη. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!