Έχουμε πολλάκις σχολιάσει το γεγονός ότι η Kaia Gerber είναι φτυστή η μητέρα της, Cindy Crawford, και πως πολλές εμφανίσεις της μάς θυμίζουν το supermodel στα 90s. Αυτό, λοιπόν, συνέβη για ακόμα μία φορά, τώρα στη Γαλλία. 

Η Gerber βρέθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών, για να στηρίξει τον σύντροφό της, Austin Butler, στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας, Elvis, όπου υποδύεται τον Elvis Presley στα πρώτα χρόνια της καριέρας του. Την είδαμε, λοιπόν, στο κόκκινο χαλί με ένα κόκκινο slip φόρεμα με halter λαιμόκοψη. Πρόκειται για δημιουργία του οίκου Celine, που έντυσε και τον Butler, την οποία συνδύασε με έναν χαλαρό κότσο και με διακριτικά διαμαντένια σκουλαρίκια Tiffany & Co..

Με το συγκεκριμένο φόρεμα, λοιπόν, το μοντέλο κατάφερε να μάς θυμίσει όχι μία, αλλά δύο εμφανίσεις της μητέρας της από τις αρχές των 90s. Η μία ήταν στα Oscars του 1991, όταν η Crawford φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα Versace, για να συνοδέψει τον τότε σύζυγό της, Richard Gere. Η άλλη ήταν από ένα έτος νωρίτερα, το 1990, όταν είχε φορέσει ένα στενό κόκκινο μίνι φόρεμα μαζί με εντυπωσιακά διαμαντένια κοσμήματα. 

Βέβαια, η ομοιότητα με τη μητέρα της δεν ήταν η μόνη στιγμή της Gerber, που συζητήθηκε, από το Φεστιβάλ των Καννών. Το μοντέλο αντάλλαξε και ένα κινηματογραφικό φιλί με τον σύντροφό της στο κόκκινο χαλί, με όλους να μην μπορούν να αφήσουν ασχολίαστο το πάθος και τον ηλεκτρισμό, που υπάρχει ξεκάθαρα ανάμεσά τους.