Σε περίπτωση που δεν πήρατε το μέμο, το μοντέλο και runway celebrity Kaia Gerber μόλις απέκτησε αφέλειες. Ναι μπορεί κάποιους να μην σας νοιάζει, αλλά για εσάς που θέλετε να κάνετε μια τέτοια αλλαγή στα μαλλιά σας, αυτό το άρθρο, πιστέψτε μας θα σας δώσει όλα όσα χρειάζεστε. Δεν είναι άλλωστε είδηση πως η σωστή αφέλεια είναι ένα δύσκολο εγχείρημα που για λίγους πετυχαίνει με την πρώτη. Καθώς ωστόσο εμείς έχουμε τα μέσα, θα σας δώσουμε όλα τα τιπς για να αποκτήσετε τις ίδιες τέλειες αφέλειες κι εσείς, γιατί βρε παιδιά, δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

 

Κράτα τις μακριές

Κοιτώντας το κορίτσι μας, σίγουρα θα αναρωτιέσαι, με ποιο τρόπο διαφέρει η δική της αφέλεια από τις άλλες, και βασικά γιατί δείχνει τόσο σέξυ. Μην ανησυχείς εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε ότι το μυστικό είναι η έξτρα μακριές αφέλειες, αυτές που σίγουρα πέφτουν κάτω από το φρύδι και φλερτάρουν με τα βλέφαρα. Πες λοιπόν στον κομμωτή σου να αφήσει ένα πιο μακρύ μήκος από το συνηθισμένο για αφέλειες και να στις φυλλάρει για να δημιουργήσει τον όγκο. Για το τέλος πες του πως θέλεις μαλακό “σβήσιμο” που σημαίνει ότι δε θέλουμε να φαίνεται ξεκάθαρα το που τελειώνει η αφέλεια και που ξεκινά το υπόλοιπο μαλλί.

 

Τακτικά ραντεβού στο κομμωτήριο

Όπως είναι λογικό, αν διαλέξεις το ‘do της Kaia, τότε θα πρέπει να πηγαίνεις ανά πολύ τακτά διαστήματα στον κομμωτή σου αφού αλλιώς πολύ σύντομα δεν θα βλέπεις από το μήκος. Τι σημαίνει αυτό; Περίπου ανά τρεις εβδομάδες. Αν παρ’ όλα αυτά βαριέσαι το πέρα δώθε, ή σκέφτεσαι το οικονομικό, καθώς οι αφέλειες σου θα είναι ήδη μακριές, μπορούν εύκολα να γίνουν φράντζα με χώρισμα στη μέση.

 

 

 

Πώς θα κάνεις το styling

Γενικά όταν μιλάμε για αφέλειες είναι δεδομένο ότι μιλάμε για τα μίνιμουμ προϊόντα styling. O λόγος είναι απλώς, καθώς ήδη οι αφέλειες έχουν την τάση να λαδώνουν παραπάνω, αν προσθέσεις και πιο βαριά ενυδατικά προϊόντα, τότε θα επιβαρύνεις την κατάσταση. Διάλεξε ενδεχομένως κάποιον πολύ ελαφρύ αφρό ή μια ήπια λακ για το έξτρα κράτημα, και εφάρμοσε με φειδώ. Σε ό,τι αφορά το πιστολάκι, καλό θα ήταν μην χρησιμοποιήσεις την κλασσική στρογγυλή βούρτσα, αφού δίνει ένα λίγο ξεπερασμένο αποτέλεσμα. Αντιθέτως χτένισέ την αφέλεια πρις εφαρμόσεις θερμότητα, και στην συνέχεια χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου.

 

 

Φρόντισε την υγεία τους

Καθώς οι αφέλειες για να σταθούν θέλουν μόνιμο styling είτε με πιστολάκι, είτε με κάποιο άλλο εργαλείο, αυτό το σημείο των μαλλιών σου έρχεται διαρκώς αντιμέτωπο με πολλή θερμότητα. Γεγονός που μακροπρόθεσμα θα καταστρέψει την τρίχα. Και καθώς όπως είπαμε, η λύση του να βάλεις ένα πολύ ενυδατικό προϊόν μετά το λούσιμο δεν υφίσταται, το επόμενο καλύτερο είναι οι μάσκες. Μπορείς να εφαρμόζεις ένα πολύ ενυδατικό λαδάκι και να το αφήνεις για μισή ώρα πριν το κάθε λούσιμο και βέβαια μια εβδομαδιαία μάσκα που θα την αφήσεις για κάμποσες ώρες.