Είχες την ψευδαίσθηση ότι ο μόνος τρόπος να βρεθείς να φοράς τα ίδια ρούχα με κάποιον άλλον, ήταν να τα έχεις αγοράσει από κάποια fast fashion εταιρεία. Λοιπόν, αυτό δεν ισχύει, αφού το τελευταίο περιστατικό με την Jennifer Lawrence αποδεικνύει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να σού συμβεί, ακόμα κι αν έχεις δώσει τριψήφιο νούμερο για ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου.  

Παπαράτσι φωτογράφισαν την ηθοποιό να περπατάει στη Νέα Υόρκη με ένα 6397 φόρεμα στο χρώμα της άμμου, που κοστίζει 625 δολάρια (γύρω στα 613 ευρώ), συνδυασμένο με μαύρα σανδάλια The Row και bucket bag Trademark. Ο φακός, ωστόσο, την έπιασε ενώ στον ίδιο δρόμο βρισκόταν ακόμα μία γυναίκα, που φορούσε ακριβώς το ίδιο φόρεμα, συνδυασμένο με clogs και τσάντα Bottega Veneta. Ναι, η Lawrence την εντόπισε σχεδόν αμέσως. 

Αν ξέρεις έστω και το απειροελάχιστο για την προσωπικότητα της ηθοποιού, τότε γνωρίζεις ότι μόνο αμήχανα δεν ένιωσε με την όλη σύμπτωση. Αντιθέτως, στις φωτογραφίες η Lawrence φαίνεται να πλησιάζει και να μιλάει στην άγνωστη γυναίκα, με τις δυο τους να ξεσπάνε σε γέλια και να συνεχίζουν τις ξεχωριστές διαδρομές τους. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!