Αν αυτή την στιγμή έπρεπε να δώσουμε το βραβείο της πιο καλοντυμένης σε ολάκερη την σκηνή της showbiz σε έναν και μόνο άνθρωπο, διαλέγουμε δαγκωτό την Zendaya. Και αν δεν σας πείθει η δική μας γνώμη, το βραβείο αυτό έλαβε το αγαπημένο μας κορίτσι και από τα Oscar της μόδας, τα CFDA Awards πριν μερικούς μήνες.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως τα μπράβο για αυτόν τον τίτλο αξίζουν τόσο στη νεαρή ηθοποιό όσο και στον στυλίστα της Law Roach, ο οποίος βρίσκεται μαζί της από τότε που ήταν έφηβη. Οι δυο τους έχουν χτίσει μια εικόνα άψογη αισθητικά και βέβαια από τις πιο επιδραστικές ενδυματολογικά. Βασικός παρανομαστής της επιτυχίας τους, είναι σίγουρα και οι σχεδιαστές με τους οποίους συνεργάζονται. Οι βασικοί δυο δεν είναι άλλοι από τον ευφυή PierPaolo Piccoli του Valentino, και το νεαρό πλην δε υπέρταλαντούχο Olivier Rousteing του Balmain. Χάρη στην στενή σχέση του διδύμου με τέτοιου είδους δημιουργούς, οι δυο τους πετυχαίνουν πάντα ένα αισθητικό αποτέλεσμα που δεν είναι απλά άρτιο αλλά μοναδικό.

Ανάμεσα στα τελευταία τους επιτεύγματα επί του κόκκινου χαλιού, ήταν και οι δυο εμφανίσεις της Zendaya εν όψει των NAACP Image Awards. Για την πρώτη της εμφάνιση, η ηθοποιός φόρεσε μια συγκλονιστική δημιουργία που στην όψη της συγκινεί και τον πιο κυνικό. Πιο συγκεκριμένα, ο Rousteing έδωσε στο δημιουργικό ντούο πρόσβαση στο αρχείου του οίκου Balmain, μια τιμή που δεν γίνεται συχνά, και από όπου επιλέχθηκε ένα Vintage Couture κομμάτι, δια χειρός του ίδιου του Pierre Balmain, από την εμβληματική σειρά του “New French Style”.

Η τουαλέτα σε γραμμή ball gown, με στάπλες λαιμόκοψη, πληθωρική πλουμιστή φούστα και μια εξαιρετική χρωματική παλέτα, ανέδυε μια πολυτελή Old Hollywood νοσταλγία, που πάνω στην Zendaya ήταν η πεμπτουσία της διαχρονικής ομορφιάς.

Για να μην παραμελήσουν τον άλλο τους αγαπημένο (και δικό μας) σχεδιαστή, με τον οποίο μάλιστα έχουν μια πιο μόνιμη συνεργασία αφού πλέον η Zendaya είναι και επισήμως πρέσβειρα του Valentino, για την δεύτερη εμφάνιση της βραδιάς, επέλεξαν μια δημιουργία από την πιο πρόσφατη Haute Couture συλλογή του οίκου, και ίσως το πιο σημαντικό επίτευγμα του PierPaolo Piccioli ως σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός φόρεσε ένα σύνολο από την παρουσίαση του “Anatomy of Couture”, ένα υπέροχο μίνι φόρεμα ολοστόλιστο με ασημί παγέτες με τρομερή δεξιοτεχνία, μαζί με ένα λευκό μαντώ με απλικαρισμένα παγετέ λουλούδια στο χρώμα του φορέματος.

Για άλλη μια φορά, η Zendaya μαζί με τον Law Roach απέδειξαν πως βρίσκονται στην κορυφή του ενδυματολογικού τώρα και πως αξίζουν διακαιωματικά τον τίτλο που τους δόθηκε. Από εμάς είναι ένα μεγάλο ναι!

Kαι μπόνους το σχόλιο του Tom Holland που γράφτηκε 14 δευτερόλεπτα μετά την δημοσίευση: