Πιθανώς, όταν φέρνεις στο μυαλό σου το στιλ της Sienna Miller, το πρώτο που σκέφτεσαι, είναι οι εκπληκτικές boho εμφανίσεις της στα 90s. Σήμερα, βέβαια, τα outfits της έχουν μετατοπιστεί αρκετά από αυτή την αισθητική. Απόδειξη είναι και η πιο πρόσφατη τρομερά σικ και μίνιμαλ εμφάνισή της. 

Η ηθοποιός βρέθηκε στο Alchemist’s Feast πριν μερικές μέρες. Πρόκειται για το καλοκαιρινό πάρτι της Εθνικής Πινακοθήκης των ΗΠΑ, που ανοίγει τη σεζόν και συγκεντρώνει χρήματα για τις ανάγκες της Πινακοθήκης. Το dress code ήταν black-tie και η Miller δεν ξέφυγε ούτε λίγο από αυτό. Συγκεκριμένα, την είδαμε μία μία λευκή τουαλέτα του οίκου Dior, που μάς θύμισε εξαιρετικά πολύ μίνιμαλ νυφικό. Το φόρεμα ήταν στράπλες σε column γραμμή, ενώ έδενε πίσω, στη μέση και την πλάτη της. 

Φυσικά, το ανέμελο στιλ της από τα 90s δεν εξανεμιστεί πλήρως. Σε αυτή της την εμφάνιση το είδαμε στα μαλλιά και το μακιγιάζ της, τα οποία άφησε πολύ πιο χαλαρά και διακριτικά, σε σύγκριση με το υπόλοιπο outfit της, με μακρύ καρέ σε ελαφρούς κυματισμούς και με πολύ απαλό μακιγιάζ.