Θα ήταν υπερβολή να πούμε πως η Adele είναι το απόλυτο fashion icon; Mπορεί. Αλλά θα το πούμε ούτως ή άλλως. Πρώτον γιατί της έχουμε μια αδυναμία. Και δεύτερον γιατί τον τελευταίο καιρό πραγματικά δεν χορταίνουμε να βλέπουμε τα άψογα λουκ που μας σερβίρει ασταμάτητα.

Πριν δυο μέρες έκανε για άλλη μια φορά χαμό, όταν παρευρέθηκε στο 2022 NBA All-Star Game της περασμένης Κυριακής στο Cleveland μαζί με τον σύντροφό της και A-list αθλητικό manager Rich Paul. Ο λόγος; Το συγκλονιστικό της σύνολο. Η Adele (μαζί με την στυλίστριά της Jamie Mizrahi) επέλεξε το απόλυτο παλτώ της σεζόν, ένα δερμάτινο pony κομμάτι μεσαίου μήκους με το καλύτερο λεοπάρ πριντ που έχουμε δει εδώ και καιρό και το οποίο συνδύασε με το αντίστοιχο φόρεμα σετ. Τα δυο items ανήκουν στον οίκο Alaia και ας σημειωθεί εδώ πως το παλτώ είναι ήδη sold out. Το λουκ συμπλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο Manolo Blahnik ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει το χαρακτηριστικό της πια blow out που όλοι ζηλεύουν και το κλασσικό της cat-eye.

Για την ιστορία, να πούμε ότι το outfit κόστισε συνολικά 20.000 δολάρια, με την αξία του παλτώ μόνο να φτάνει τα 14.700 δολάρια. Επίσης, σε διάστημα τριων μόλις ημερών, οι αναζητήσεις για λεοπάρ κομμάτια έχουν ανέβει κατά 1438% (!), γεγονός που πλέον τοποθετεί την Adele ανάμεσα στις πιο ενδυματολογικά επιδραστικές φιγούρες της παγκόσμιας showbiz.

Δες το απόλυτο λουκ παρακάτω: