Το γνωρίζουμε όλοι ότι η Selena Gomez είναι πανέμορφη ως μελαχρινή και ως ξανθιά, αλλά ομολογούμε πως δεν την είχαμε δει με μωβ μαλλιά και η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει εξίσου και με αυτήν την μεταμόρφωση.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με μία τρομερή ombré μωβ περούκα για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού της “999,” μαζί με τον Camilo, η οποία ξεκινάει με πιο σκούρες, σχεδόν σταχτί αποχρώσεις του χρώματος, στην συνέχεια γίνεται πιο παστέλ και καταλήγει βιολετί.

 

Πιο μετά μέσα στο βίντεο αλλάζει τα μαλλιά της από μωβ σε aqua μπλε και στην συνέχεια τα ‘κοβει’ καρέ και τα κάνει κίτρινα. Μπορείς να το παρακολουθήσεις εδώ:

Ενώ όλα τα λουκ της πάνε εξαιρετικά, είναι η μωβ εμφάνιση που τράβηξε την προσοχή των περισσότερων φαν, οι οποίοι παρακαλούν την Selena να υιοθετήσει το λουκ και στην πραγματική ζωή, διότι της πάει ιδιαίτερα.

 

Η ίδια στο παρελθόν δεν έχει κάνει ιδιαίτερα ‘τολμηρά’ βαψίματα, εκτός από μία εποχή που είχε δοκιμάσει μία σκούρα απόχρωση του ροζ όμως από ότι φαίνεται, μπορεί να υποστηρίξει τα πιο ζωηρά χρώματα με απόλυτη επιτυχία.