Άλλο ένα mother-daughter ντούο φαίνεται να έρχεται σιγά σιγά στο προσκήνιο, μετά το τελευταίο εξώφυλλο της Salma Hayek. Μετά την Cindy Crawford μαζί με την Kaia Gerber, την Kate Moss και την Lila Moss, και άλλα πολλά ακόμα παραδείγματα άλλη μια μαμά της showbiz μας συστήνει την κόρη της φέρνοντάς την μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, η Salma Hayek φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο του τεύχους Μαϊού της Μεξικανικής Vogue μαζί με την 14χρονη κόρη της Valentina, και η ομοιότητα μεταξύ των δυο είναι για ακόμα μια φορά εντυπωσιακή.

Η φωτογράφιση, την οποία επιμελήθηκε ο Nico Bustos, έχει έναν αέρα οικειότητας ενώ στα ίδια ήσυχα πλαίσια κινήθηκε και το styling που ανέλαβε η Valentina Collado. Τις φωτογραφίες ανέβασε και η Salma Hayek με ένα ποστ στον λογαριασμό της στο Instagram, το οποίο συνόδευσε με μια γλυκιά λεζάντα λέγοντας, “Μα πόσο ωραίο (πρόωρο) δώρο για την Ημέρα της Μητέρας. Λάτρεψα αυτές τις όμορφες φωτογραφίες από τον @nicobustos αλλά και αυτές τις μοναδικές στιγμές με την Valentina μου. Ευχαριστώ @voguemexico! “.

Το εξώφυλλο ως συνήθως συνοδεύτηκε και από μια συνέντευξη, όπου η νεαρή Valentina μίλησε για τα μελλοντικά της επαγγελματικά σχέδια, “Θέλω διάφορα πράγματα, αλλά σχεδόν πάντα κινούμαι μεταξύ 2, θέλω να γίνω ηθοποιός και μετά σκηνοθέτης, γιατί αυτό βγάζει νόημα στο κεφάλι μου”.