Μιλώντας σχεδόν καθημερινά πλέον για την Rihanna και το επαναστατικό maternity στυλ της, ίσως έχουμε γίνει γραφικοί. Όμως όσο η καλλιτέχνης και επιχειρηματίας μας σερβίρει λαχταριστά uber-κουλ συνολάκια, κι εμείς θα συνεχίσουμε να της δίνουμε τον χώρο που της πρέπει. Με τέτοια outfit, δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς.

Κοντεύοντας πια σιγά σιγά στις μέρες της, η Riri έχει κάνει μια στροφή προς σύνολα λίγο πιο άνετα, με το γκλαμ στοιχείο βέβαια να παραμένει πάντα ζωντανό. Στα ίδια πλαίσια κινήθηκε και στην προχθεσινή εμφάνιση, όπου την είδαμε με ένα εκ πρώτης όψεως πιο απλό σύνολο απ’ ότι μας έχει συνηθίσει.

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα πετσετέ bralette του οίκου Bottega Venetta, το οποίο σέταρε με ένα χαμηλοκάβαλο (έγκυος γαρ) τζιν με σκισίματα του οίκου Vetements, και τα δύο σε απόχρωση ballet pink. To λουκ συμπλήρωσε με ένα oversized bomber jacket σε απόχρωση του καφέ και με ένα ζευγάρι στιλέτο Mary Janes σε animal print του νεόφερτου χοτ brand Amina Muaddi.

Αυτό που ωστόσο έκλεψε την παράσταση, προκαλώντας μας τόσο έκπληξη όσο και απορία, ήταν η τσάντα που επέλεξε η καλλιτέχνης. Περασμένη στον ώμο της είδαμε μια τσάντα που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε faux fur γουνάκι και λούτρινο αρκουδάκι, σε χρώμα φλούο ροζ. Η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν έχουμε καταλάβει το λόγο πίσω από αυτή την ενδυματολογική επιλογή, ωστόσο εικάζουμε ότι είναι μια παραπομπή σε παιδικά παιχνίδια (;). Σε κάθε περίπτωση, αν και δε θα διαλέγαμε αυτή την τσάντα αν είμασταν στη θέση του στυλίστα της, το μόνο σίγουρο είναι πως αποτέλεσε τον ήρωα του λουκ, και τράβηξε τα βλέμματα. Μπορεί αυτός να ήταν βέβαια και ο στόχος εξ αρχής.

Εν πάσει περιπτώσει, Rihanna είναι αυτή, ό,τι και να φορέσει “περνάει”.

Δες το λουκ παρακάτω.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!