Ανάμεσα σε δυο επιχειρήσεις-κολοσσούς, μια καλλιτεχνική καριέρα, σημαντικό φιλανθρωπικό έργο και μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης που έφτασε σχεδόν ως τον Άρη, κάποιος θα περίμενε πως η Rihanna έχει κάπως κουραστεί. Κι όμως, η πολύ πετυχημένη επιχειρηματίας, δεν φαίνεται να μπορεί να σταματήσει, καθώς εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου, ετοίμασε και κάτι ακόμα για το Savage X Fenty.

Συνεπής στην ταυτότητα της ταχύτατα αναπτυσόμενης εταιρείας εσωρούχων της, που φωνάζει συμπεριληπτικότητα, ποικιλομορφία και αναπολογητικό fluid σέξυνες, η Rihanna μόλις λάνσαρε μαζί με την ομάδα της μια νέα σειρά αντρικών εσωρούχων εν όψει της γιορτής του έρωτα, που αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτές τις αξίες.

Η νέα αυτή συλλογή περιλαμβάνει τόσο basic όσο και πιο ιδιαίτερα, έξτρα κομμάτια, από απλά σλιπ μέχρι μποξεράκια με έντονα prints, crop μπλουζάκια, διαφανή διχτυωτά τοπ, σατινέ μποξεράκια και πολλά ακόμα κυρίως σε αποχρώσεις του κόκκινου. Η σειρά, που λέγεται ‘Glossy Fossy’ , βγαίνει επίσης σε μια μεγάλη γκάμα μεγεθών, από XS μέχρι 3XL και είναι ό,τι πρέπει για του Αγίου Βαλεντίνου. Το σκεπτικό πίσω από την περιορισμένη συλλογή; “Θέλουμε να νιώθετε σέξυ και να περνάτε καλά”, γράφει στο site του brand.

Εμείς από την πλευρά μας, χαιρόμαστε που επιτέλους υπάρχει ένα mainstream brand, που δίνει την ευκαιρία σε κάθε άτομο, ανεξαρτήτως ταυτότητας φύλου να χαρεί την σεξουαλικότητα του μέσα από φανταστικά εσώρουχα, τόσο για του Αγίου Βαλεντίνου, όσο και για κάθε μέρα του χρόνου.

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!