Η Lizzo είναι μια από τις πιο πετυχημένες καλλιτέχνιδες της εποχής μας, τελεία. Ο λόγος για αυτό της το επίτευγμα βέβαια δεν είναι μόνο ότι τα τραγούδια της είναι φαν ή ακούγονται ωραία, ή είναι πιασάρικα. Σχεδόν κάθε κομμάτι της είναι ένας ύμνος στην γυναικεία ενδυνάμωση και στην σεξουαλική απελευθέρωση, κάτι που προφανώς απορρέει από την προσωπικότητα της ίδιας. Η αυτοπεποίθησή της είναι τόσο γοητευτική όσο και μεταδοτική.

Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν, η καλλιτέχνης πόσταρε στο Instagram ένα βιντεάκι όπου αποδεικνύει περίπτρανα για ακόμα μια φορά πόσο καλά αισθάνεται με τον εαυτό της και πόσο πολύ γουστάρει το σώμα της. Στο ποστ την βλέπουμε με ένα σετ από τη νέα της εταιρεία με ρούχα shapewear, YITTY, του οποίου το κολάν αφήνει μεγάλο μέρος των μηρών, συμπεριλαμβανομένου του πισινού, ακάλυπτο. Το σετ συμπληρώθηκε με ένα αθλητικό σουτιέν με διακριτικό γκλίτερ και το λουκ ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες στιλέτο με διαφάνεια. Uber-σέξυ το λιγότερο.

Το εντυπωσιακό βίντεο συνόδευσε με μια ακόμα εντυπωσιακότερη λεζάντα, ανακοινώνοντας το νέο της τραγούδι, “Το τραγούδι του καλοκαιριού έρχεται 14/04! Ήταν ώρα!(…)”.

Εμείς πάντως είμαστε εδώ τόσο για τα συνολάκια της Lizzo όσο και για το νέο της brand το οποίο υπόσχεται να φέρει στην αγορά shapewear που “φέρνει χαμόγελα, χωρίς ντροπή, σχεδιασμένα για όλους τους σωματότυπους”, δίνοντας έτσι μια επαναστατική κλωτσιά σε όλα όσα ξέραμε μέχρι πρότινος για το συγκεκριμένο είδος υπόρουχου.

Δες το βίντεο και το σύνολο παρακάτω.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!