Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ όταν έχω hangover, με το ζόρι αντέχω να σηκωθώ από το κρεβάτι μου, άντε και να πατήσω το τηλεχειριστήριο. Η Lizzo, βέβαια, ως ένα ξεκάθαρα εξελιγμένο ανθρώπινο είδος, μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα. 

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα post στο Instagram, με τη λεζάντα της να μάς ενημερώνει ότι έχει hangover. Ωστόσο, στις φωτογραφίες και το βίντεο, η εικόνα της μόνο αυτή ενός ανθρώπου με hangover δεν μάς θύμιζε. Αν και η έκφρασή της δείχνει μία ταλαιπωρία, τίποτα άλλο δεν μαρτυρά ότι δεν αισθάνεται καλά. Η επιδερμίδα της λάμπει και το μακιγιάζ της είναι αψεγάδιαστο, από τις βλεφαρίδες και το ροζ ρουζ της μέχρι το highlighter στη μύτη της. Παράλληλα, μέσα στην οδύνη του hangover, κατάφερε να φτιάξει και τα μαλλιά της. Συγκεκριμένα, τα έπιασε σε μία ψηλή αλογοουρά, ενώ κάθισε και έφτιαξε ακόμα και πλεξούδες, που τύλιξαν τη βάση της.

Ειλικρινά, δεν είμαστε σίγουροι ούτε πώς βρήκε το κουράγιο να ασχοληθεί με τόσες λεπτομέρειες, ενώ είχε hangover, ούτε πώς κατάφερε να της εκτελέσει αψεγάδιαστα. Αν έχει κάποιο μυστικό, θα παρακαλούσαμε να το μοιραστεί σύντομα μαζί μας.