Όσο κι αν ψάχνουμε μέσα στην μνήμη μας, δεν μπορούμε να θυμηθούμε στιγμή, που η Kris Jenner να μην είχε το κλασικό κοντό pixie κούρεμά της. Εξάλλου, φαίνεται να θέλει τόσο να διατηρήσει το brand της οικογένειας, που απλά πιστεύαμε ότι και αυτό αποτελεί μέρος του. Κι όμως, μετά από δεκαετίες, η Jenner απαρνήθηκε τα pixie μαλλιά της και τα αντικατέστησε με ένα κοντό καρέ. 

Οι κόρες της, Kendall και Kylie, συνεργάστηκαν για τη νέα σειρά Kylie Cosmetics και ετοίμσαν ένα πάρτι για το λανσάρισμά της. Αυτό φαίνεται να ήταν η αφορμή της επίσκεψής της στην hairstylist Léa Journo και της αλλαγής των μαλλιών της σε ένα κοντό καρέ με φράντζα. Μάλιστα, πολλοί πιστεύουν ότι το καινούργιο της κούρεμα αποτελεί φόρο τιμής στη μητέρα της, Mary Jo Campbell, η οποία χρόνια τώρα έχει ένα κοντό καρέ μαλλί με φράντζα και πιθανώς τη θυμάσαι από τα αρκετά επεισόδια του Keeping Up With The Kardashians, στα οποία έχει εμφανιστεί. 

Είναι μία μόνιμη αλλαγή ή την έκανε χάρην της περίστασης; Δεν έχουμε ιδέα. Θα αναμένουμε επόμενες εμφανίσεις της, για να το ανακαλύψουμε. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!