Ανάμεσα στα μεγαλύτερα fashion icon της showbiz αυτή την στιγμή είναι για πολλούς και η Kendall Jenner. Το μοντέλο και επιχειρηματίας κάνει ένα μικρό χαμό με κάθε επίσημη εμφάνισή της, ενώ συχνά αφήνει το στίγμα της και με τις πιο καθημερινές street-style στιγμές της.

Παρ’ ότι συνήθως το στυλ της κινείται σε πιο basic μινιμαλ πλαίσια, υπάρχουν και φορές που έχει κάνει statement εμφανίσεις, ενώ ανά περιπτώσεις έχει αφήσει εντυπώσεις και με τα bikini looks της. Ένα τέτοιο παράδειγμα ήταν το σύνολο που μας σέρβιρε τον  περασμένο Γενάρη όταν το μοντέλο πόσταρε στο Instagram ένα photo-dump όπου την βλέπουμε με ένα μικροσκοπικό μπικίνι και γούνινες μπότες στα χιόνια.

Σε λίγο πιο φυσιολογικά πλαίσια από πλευράς καιρού, η Kendall ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία το περασμένο Σάββατο με μπικίνι αλλά αυτή τη φορά χωρίς το σουτιέν. Το διάσημο μοντέλο βρέθηκε στον ζεστό καιρό της California εν όψει του Coachella το οποίο επισκέφθηκε μέσα στο ΣΚ.

Όσο για το μαγιώ, επέλεξε ένα μικροσκοπικό απλό μπικίνι σε μπλε χρώμα, το οποίο συνδύασε με ένα μπουκάλι 818 Tequila (το brand της), διαφημίζοντας έτσι πλαγίως ή και ευθέως την εταιρεία της. Το ποστ συνόδευσε με την λεζάντα, “@drink818 δίπλα στην πισίνα”, την οποία βλέπουμε στις υπόλοιπες φωτογραφίες του photo dump, και είναι αλήθεια πως το μέρος φαίνεται ειδυλλιακό.

Δες το ποστ παρακάτω.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!