Μέσα σε όλες τις τάσεις, που προκύπτουν κάθε σεζόν, έχουμε και τις πιο αμφιλεγόμενες, αυτές που κάποιοι λατρεύουν και άλλοι βρίσκουν γελοίες. Μία τέτοια αμφιλεγόμενη τάση, λοιπόν, επέλεξε η Kendall Jenner στο τελευταίο της post στο Instagram. 

Το μοντέλο έγραψε ότι τις προηγούμενες μέρες ένιωθε πεσμένη και γι’ αυτό βγήκε στην πισίνα της για χαλάρωση, βουτιές, διαλογισμό και ηχοθεραπεία. Αυτά τα έκανε φορώντας ένα πράσινο μπικίνι, το οποίο συνόδευσε με οβάλ μαύρα γυαλιά ηλίου και χρυσή λεπτή αλυσίδα στον λαιμό, αλλά και με ένα oversized bucket καπέλο του brand Lack of Color, το οποίο ήταν πράσινο με φλοράλ print. Αρκετά quirky αξεσουάρ; Ξεκάθαρα. Τρομερή επιλογή για προστασία από τον ήλιο; Επίσης, ξεκάθαρα. 

Όσο για τη λεζάντα της Jenner σχετικά με τη ψυχική της υγεία, διαβάσαμε σε αυτήν: “Είχα μερικές πεσμένες στιγμές τις τελευταίες μέρες και κάποιες φορές το βρίσκω δύσκολο να χαλαρώσω. Πράγματα, που με βοηθούν να είμαι πιο παρούσα και ησυχάζουν το μυαλό μου: γυμναστική/περίπατοι στη φύση, να είμαι με τα κατοικίδια παιδιά μου, διαλογισμός/ηχοθεραπεία, να κρατώ ημερολόγιο, οργάνωση. 

Βγες έξω, διάλεξε ένα καινούργιο χόμπι, αγκάλιασε κάποιον που αγαπάς, κράτα το χαμόγελο στο πρόσωπό σου! Υπέροχα πράγματα έρχονται σε εσένα”.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!