Από τη σύντομη σχέση της Julia Fox με τον Kanye West κι έπειτα, η καλλιτέχνης έχει ξεκάθαρα καταφέρει να συζητιέται. Οι στιλιστικές της επιλογές είναι από τους βασικούς λόγους, αφού δεν φοβάται να κάνει απρόσμενα και αμφιλεγόμενα πράγματα, όπως το να πάει στο πάρτι του Vanity Fair, κρατώντας ένα τσαντάκι Charlie Le Mindu φτιαγμένο από πραγματικά ανθρώπινα μαλλιά

Η τελευταία της εμφάνιση μπορεί να μην είναι τόσο σοκαριστική, αλλά σίγουρα κατάφερε να τη βάλει πάλι στο επίκεντρο. Παπαράτσι την φωτογράφησαν, καθώς πήγαινε προς το super market Pavilions, αλλά και καθώς έφευγε από αυτό και άδειαζε τα ψώνια της στο αμάξι της. Και τι μ’ αυτό; Λοιπόν, το outfit, που επέλεξε για την περίσταση, δεν θα λέγαμε ότι θυμίζει αρκετά αυτό, που οι περισσότεροι από εμάς θα φοράγαμε, για να κάνουμε τα ψώνια της εβδομάδας. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα σύνολο Alexander Wang, με ένα ανοιχτό τζιν σακάκι, ψηλές τζιν μπότες και τζιν τσάντα, ενώ μέσα από το σακάκι δεν φορούσε παρά μόνο ένα σετ βαμβακερών εσωρούχων. 

Η εικόνα της σχεδόν αμέσως άρχισε να σχολιάζεται και να μετατρέπεται σε meme. Με αφορμή ένα meme, λοιπόν, η Fox αποφάσισε να σχολιάσει τον χαμό, που έχει γίνει, μέσω ενός Instagram story και να γραψει, “Απλά πιστεύω ότι αν είναι κοινωνικά αποδεκτό στην παραλία, θα πρέπει το ίδιο να ισχύει παντού, lol”. Κι η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει άδικο.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!