Πριν περίπου δυο εβδομάδες, το ζευγάρι της χρονιάς και της καρδιάς μας, Jennifer Lopez και Ben Affleck, κοινώς Bennifer, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με μια μικρή κρυφή τελετή σε ένα ξωκκλήσι στο Las Vegas. Αυτή η είδηση έσπασε ξεκάθαρα το ιντερνέτ, για ευνόητους λόγους. Ωστόσο η χαρά των μίντια δεν τελείωσε εκεί. Μετά το γάμο τους, οι δυο σταρ έφυγαν για τον μήνα του μέλιτος όπου πέρασαν στην Πόλη του Φωτός, στο Παρίσι. Εκεί τους είδαμε να περπατούν χέρι χέρι, να κάθονται στα υπέροχα ξακουστά καφέ του Παρισιού και βέβαια να μας σερβίρουν μια σειρά από άψογες εμφανίσεις.

Ο μήνας του μέλιτος τελείωσε το περασμένο ΣΚ, ωστόσο από την Έυρώπη έφυγε μόνο ο Affleck, καθώς η JLo έμεινε πίσω εν όψει των συναυλιών της. Πριν λίγες μέρες λοιπόν την είδαμε να κάνει βόλτες στο Capri, και βέβαια για ακόμα μια φορά εντυπωσίασε με το σύνολό της. Συγκεκριμένα, για την εν λόγω πρωινή έξοδο επέλεξε ένα φόρεμα με φλοράλ μοτίβο από τον οίκο Dolce & Gabbana, το οποίο την έκανε να μοιάζει σαν πριγκίπισσα. Το συνδύασε με ένα ζευγάρι δίπατες πλατφόρμες με κρύσταλλα του οίκου Gucci, και μια ψάθινη τσάντα Hermes. Ολοκλήρωσε το λουκ με τους χαρακτηριστικούς της χρυσούς μεγάλους κρίκους και ένα ζευγάρι καφέ γυαλιά.

Δες το λουκ παρακάτω.

@dating_vips

#jenniferlopez #jlo #capri #jloqueen #jlofashion #jlojenniferlopez #italy #love #perte #neiperte #celebrity #foryou #fyp

♬ Ain’t Your Mama – Jennifer Lopez

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!