Μιλώντας για celebrities και μαλλιά, η σημερινή μέρα ανήκει δικαιωματικά στην Hailey Baldwin Bieber. Ο λόγος; Πριν μερικές ώρες κυκλοφόρησε το τεύχος Μαϊου του περιοδικού Allure και στο εξώφυλλο φιγουράρει το διάσημο μοντέλο με ροζ τσιχλοφουσκί μαλλιά. Θα συνεχίσουμε με περεταίρω λεπτομέριες, αλλά ας πούμε κάτι από τώρα να φεύγει από τη μέση. Ένα πράγμα σκεφτήκαμε όταν είδαμε το επίμαχο εξώφυλλο. Γιατί η Hailey Bieber δεν έχει ήδη ροζ μαλλιά γενικά; Και επίσης πόσο πολύ της πάνε;

Μετά από αυτή την έκρηξη ενθουσιασμού συνεχίζουμε κανονικά το πρόγραμμά μας. Η φωτογράφιση αφιέρωμα που έκανε η Bieber στο Allure γίνεται εν όψει του ντεμπούτου της νέας της εταιρείας καλλυντικών, και έτσι ένα παιχνιδιάρικο photoshoot ήταν ομολογουμένως η τέλεια ευκαιρία να μας δείξει το αψεγάδιαστο δέρμα της, αλλά και πολλά διαφορετικά και ενδιαφέροντα beauty looks.

Πέρα λοιπόν από το ροζ καρέ τσιχλοφουσκί μαλλί για το οποίο επέλεξαν ένα wet look, την είδαμε και με ένα ακόμα ιδιαίτερο χτένισμα. Ο λόγος για το λουκ με το φυσικό της χρώμα σε χαλαρό σπάσιμο, το οποίο στόλισαν με κρύσταλλα a la Euphoria. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο εντυπωσιακό, το λουκ όπου φαίνεται πως όλο το μαλλί έχει περαστεί με τοστιέρα τύπου Y2K.

To δικό μας αγαπημένο βέβαια ήταν (όπως θα καταλάβατε) αυτό του εξωφύλλου, το οποίο συνοδεύτηκε με ένα συγκλονιστικό σύνολο. Η στυλίστρια, Coquito Cassibba, επέλεξε ένα εξαιρετικό co-ord του οίκου Burberry με μυτερά κρύσταλλα το οποίο τελειώνει σε pantaboots, και απογείωσε έτσι την ήδη εντυπωσιακή εικόνα.

Photo by Zoey Grossman / Courtesy of Allure

Τόσο η φωτογράφιση, που επιμελήθηκε η Zoey Grossman, όσο και όλα τα υπόλοιπα ήταν άψογα. Ωστόσο θα κλείσουμε με το κύριο ερώτημα της ημέρας. Γιατί δεν είχε ήδη η Hailey Bieber ροζ μαλλιά μόνιμα;

 

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!