Γνωρίσαμε την Florence Pugh επισήμως πριν 3 χρόνια περίπου στην αγαπημένη ταινία Little Women, και από τότε η ηθοποιός είναι ασταμάτητη. Από το Black Widow μέχρι το Hawkeye, και το Wonder η ενέργειά της φαίνεται ανεξάντλητη, και αυτό βγαίνει προς τα έξω, συμπεριλαμβανομένων των μαλλιών της.

Η αλήθεια να λέγεται, η συμπαθέστατη Florence Pugh δεν έχει κάτσει ήσυχη σε ότι αφορά το κεφάλι της του τελευταίους μήνες. Από το ξανθό πλατινέ που την βλέπαμε εδώ και αρκετό καιρό, πήγε στο ξανθό πλατινέ με μωβ άκρες.

Μετά αποφάσισε να τα κάνει καστανά, και στην συνέχεια τα έκοψε αγορέ και τα σκούρυνε σε σχεδόν μαύρα.

 

Η τελευταία αλλαγή που φαίνεται να έχει κρατήσει λίγο παραπάνω, είναι αυτό το pixie cut αγορέ, πάλι σε ξανθό πλατινέ. Αλλά μην κρατήσετε και την αναπνοή σας, βλέπουμε την επόμενη αλλαγή πολύ σύντομα.

Πριν ωστόσο κάνει το αγορέ της κούρεμα πάλι ξανθό, η ταλαντούχα ηθοποιός ανέβασε κάποια stories, στα οποία το μαλλί της μας θυμίζει ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο, από το παρελθόν.

Screen shot of Florence Pugh with short brown hair

Florence Pugh Instagram stories

Florence Pugh with short brown hair

Florence Pugh Instagram stories

Σου θυμίζει κάποια; Δεν είναι ίδια η Victoria Beckham των late zeros, γύρω στο 2009; Από εμάς είναι ναι. Το ερώτημα είναι γιατί δεν τα κράτησε, αφού είναι ένα άψογο nostalgia look. Εν πάσει περιπτώσει, δικά της είναι τα μαλλιά να τα κάνει ότι ακριβώς θέλει, κι εμείς περιμένουμε εναγωνίως την δική της Marvel ταινία, αν ακούει κάποιος.

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!