Το Met Gala πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα και ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι να σταματήσουμε να μιλάμε γι’ αυτό. Φυσικά, ξεψαχνίσαμε ήδη κάποιες από τις αγαπημένες μας φετινές εμφανίσεις, ενώ κάποιες σήκωναν μεγαλύτερη ανάλυση, όπως αυτή της Kim Kardashian, που φόρεσε ένα από τα πιο iconic φορέματα της Marilyn Monroe. Ωστόσο, υπήρξαν και εμφανίσεις, που με την πρώτη ματιά δεν έκαναν τόσο “μπαμ”, αλλά στο μεταξύ μάθαμε ότι έχουν περισσότερο ενδιαφέρον απ’ όσο πιστεύαμε. 

Ανάμεσα σε αυτές είναι και εκείνη της Emma Stone. Η ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Met Gala, με ένα Louis Vuitton μίνι λευκό φόρεμα με πούπουλα στο τελείωμα και με αρκετά 20s αισθητική. Κι ενώ δεν θεωρήθηκε από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, μία λεπτομέρεια, που αποκαλύφθηκε από τον σχεδιαστή του οίκου, Nicolas Ghesquiere, μάς κέντρισε το ενδιαφέρον. 

Η Stone αποφάσισε να ακολουθήσει την επιλογή της βιώσιμης μόδας και να δώσει ζωή σε ένα φόρεμα, που έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν, αν και κανένας μας δεν το είχε ξαναδεί. Συγκεκριμένα, φόρεσε το νυφικό φόρεμα, που ο οίκος τής είχε σχεδιάσει για το after party του γάμου της, ο οποίος πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα και χωρίς καμία φωτογραφία να έχει διαρρεύσει το 2020. Με άλλα λόγια, αυτή είναι η μοναδική έμμεση ματιά, που έχουμε καταφέρει να ρίξουμε μέχρι στιγμής στον γάμό της με τον Dave McCary. Μάλιστα, δεν γίνεται να μην επισημάνουμε το πόσο ασορτί είναι το φόρεμα με το μαργαριταρένιο δαχτυλίδι αρραβώνων, που τής είχε δώσει.