Η σχέση μητέρας-κόρης είναι μάλλον από τις πιο όμορφες αλλά παράλληλα και από τις πιο περίπλοκες. Υποθέτουμε πως ένα άτομο που μπορεί να συμφωνήσει απόλυτα με αυτό είναι το 20χρονο μοντέλο Kaia Gerber, η οποία μολονότι στην τετραετή πορεία της στο μόντελινγκ ήδη μεσουρανεί στις πασαρέλες, δεν μπορεί παρά να νιώθει το βάρος της τεράστιας καριέρας της μητέρας της στις πλάτες τις. Παρ’ όλα αυτά σίγουρα έχει κληρονομήσει και μια παραπάνω τύχη, αφού με momager την OG των σούπερμοντέλων, Cindy Crawford σίγουρα κερδίζει πολλά πράγματα επαγγελματικά. Τις δυο τους λοιπόν είδαμε χθες στην ετήσια απονομή βραβείων του περιοδικού In Style που πραγματοποιήθηκε στο Getty Museum στο Los Angeles, και έκαναν ομολογουμένως πάταγο.

 

Έπειτα από έναν χρόνο αποχής, για ευνόητους λόγους, η τελετή ήταν η επιτομή του γκλαμ, με ένα κόκκινο χαλί ολοστόλιστο με όλους τους μεγάλους αστέρες τoυ Hollywood, αλλά και με τους στιλίστες, κομμωτές και μακιγιέζ τους, καθώς τα εν λόγω βραβεία αφορούν τους δημιουργούς της βιομηχανίας.

Το καθ’ όλα αστραφτερό ντούο λοιπόν επέλεξε δημιουργίες που τις έκανε να λάμπουν ακόμα περισσότερο. Η Cindy Crawford φόρεσε μια μάξι τουαλέτα του οίκου Missoni με ζακάρ πλέξη, την κλασσική δηλαδή υπογραφή του οίκου, και μεταλλόνημα. Το συμπλήρωσε με διακριτικά κοσμήματα και πέδιλο σε nude απόχρωση. Η Kaia Gerber από την άλλη πήγε σε λίγο πιο γκράντε καταστάσεις με μια μάξι δημιουργία του οίκου Alexander McQueen, η οποία ξεκινάει σαν ένα απλό “φανελάκι” και σταδιακά με κεντημένη παγέτα και μεγάλες πούλιες καταλήγει σε μια πληθωρική σούπερ γκλαμ φούστα, ενώ ολοκλήρωσεε το λουκ με ένα διάφανο πέδιλο. Κάτι ακόμα που πρέπει να σχολιάσουμε οπωσδήποτε είναι οι φρεσκοκουρεμένες αφέλειες του μοντέλου και το πόσο της πάνε. Ανυπομονούμε για τα επόμενα!