Η οικογένεια Teigen-Legend ήταν ομολογουμένως από τις πιο συμπαθείς στο κοινό εδώ και χρόνια, τόσο για την μεταξύ τους αγάπη, όσο και για την σχέση τους με τα παιδιά τους, όπως φαίνεται μέσα από τα social media. Το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο η Chrissy Teigen βρέθηκε στο στόχαστρο εξαιτίας του κρυφού απάνθρωπου διαδικτυακού bullying που έκανε σε ορισμένους celebrity. Από τότε για κάποιο καιρό το μοντέλο και συγγραφέας αποτραβηχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού πρώτα ζήτησε δημόσια μια ειλικρινή συγνώμμη.

Εδώ και κάποιο καιρό λοιπόν η Teigen έχει επανέλθει στο προσκήνιο, για διάφορους, πιο ευχάριστους λόγους. Ανάμεσά τους και το τατουάζ που έκανε πριν λίγο καιρό, “ξεπατικώνοντας” μια πεταλούδα που ζωγράφισε η κόρη της Luna στο χέρι της. Δυο μέρες πριν, η celebrity επέστρεψε με μια νέα προσθήκη, ένα μικρό ελεφαντάκι με καθαρές λεπτομέριες, σε μαύρο χρώμα, το οποίο έκανε στο εσωτερικό του καρπού της. Το “νέο μελάνι” της είναι δουλειά του tattoo artist Winterstone, ο οποίος εξειδικεύεται στις “λεπτές γραμμές και στις πολύ ακριβείς εικόνες”, και στο πελατολόγιό του έχει πλήθος από A-listers, όπως την Emma Roberts, την Lady Gaga, το Demi Lovato και τον Joe Jonas.

Το νέο της τατουάζ μας έδειξε με ένα ποστ στο Instagram το οποίο συνόδευσε με τη λεζάντα “Στην προηγούμενή μου ζωή, ήμουν ελέφαντας”.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!