Όπως σας έχουμε ξαναπεί εδώ στο Oneofus.gr έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία στο στυλ της Blake Lively. Όχι πως δεν υπάρχουν αντίστοιχα στυλάτες γυναίκες στο χώρο της showbiz. Απλά ελάχιστες από αυτές έχουν αυτό το αποτέλεσμα χωρίς στυλίστα, όπως η Lively. Επομένως, με το που κυκλοφόρησε το βιντεάκι της Vogue “Life in Looks”, όπου η ηθοποιός αναλύει τις περασμένες της ενδυματολογικές επιλογές, ενθουσιαστήκαμε να μάθουμε την διαδικασία της σε ο,τι αφορά το στυλ της.

Πιο συγκεκριμένα, το βίντεο κυκλοφόρησε προχθές και όπου η Lively διηγείται τις ενδυματολογικές και μη ιστορίες πίσω από κάποια από τα πιο εμβληματικά λουκ της. Ξεκίνησε με την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, πίσω στο 2005, όπου είχε επιλέξει ένα κάζουαλ μεν εξαιρετικά trendy δε λουκ για τα δεδομένα της εποχής. Συνέχισε με την περίοδο των εμφανίσεών της στην διάρκεια του Gossip Girl, από το 2007 ως το 2012, οπότε ήρθε και το πρώτο της εξώφυλλο στην Vogue.

Έπειτα προχώρησε με τις πιο πρόσφατες σχετικά εμφανίσεις τις σε διάφορα κόκκινα χαλιά, που είναι αισθητικά πιο κοντά στην Lively που ξέρουμε σήμερα, ενώ σημαντικό μέρος τους ήταν και τα λουκς όπου είναι έγκυος. Στην συνέχεια μίλησε για την περίοδο των κοστουμιών της, στην διάρκεια και λίγο μετά την ταινία της A Simple Favor (2018), όταν επηρεασμένη από την ηρωίδα που υποδύθηκε προσάρμοσε ανάλογα και την γκαρνταρόμπα της.

Αυτό που σίγουρα κρατήσαμε από τις ιστορίες πίσω από τα λουκ της ήταν δυο πράγματα. Το πρώτο αφορά μια από της εμφανίσεις της δια χειρός Sergio Hudson, ενός από τους αγαπημένους της σχεδιαστές. Πιο συγκεκριμένα σχετικά πρόσφατα πήγε σε ένα event φορώντας ένα φόρεμα του σχεδιαστή με cutouts, το οποίο σέταρε με μια σειρά κοσμήματα από την αγαπημένη της σχεδιάστρια κοσμημάτων Lorraine Schwartz. Πάνω σε έναν δημιουργικό οίστρο της ήρθε η ιδέα λοιπόν να ράψει ένα διαμάντι πάνω στο φόρεμα, κάτι που μάλιστα έκανε μέσα στο αμάξι πηγαίνοντας στο event.

Μιλώντας για το πως το κανόνισε με την κοσμηματοποιό, είπε, “Της είπα, ‘Μήπως έχεις ένα σκέτο κίτρινο διαμάντι να σου περισσεύει να μου το δανείσεις να το ράψω πάνω στο φόρεμα;’ Οπότε είμαι μέσα στο αμάξι με κλωστή και βελόνα και ράβω το κίτρινο διαμάντι πάνω στο φόρεμά μου, ευχόμενη να μην μου φύγει στο event. Και μετά φεύγοντας κυριολέκτικά μου είπαν (το security για τα κοσμήματα), ‘πρέπει να μας το δώσεις πίσω τώρα’. Και εγώ τους είπα, ‘Μα είναι ραμένο πάνω στο φόρεμα’ στο οποίο απάντησαν, ‘Να ορίστε ένα μαχαίρι’. Και έκατσα και έκοβα το διαμάντι από το φόρεμα.”

Το δεύτερο που κρατήσαμε είναι το πόσο δημιουργική είναι η ηθοποιός και πόσο ενθουσιώδης είναι σε ό,τι αφορά το ντύσιμο. Και μπράβο της.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!